Gebelik testi hakkında

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Bayanlar merhaba , benim kızım 8 buçuk aylık olacak hemen hemen . Ve ben 3 4 gündür kendimi tuhaf hissediyorum. Sanki midem bulanıyor iştahım kapandı. Psikolojik olabilirmi acaba ? Reglm biteli 2 hafta oluyor.

Bana kuruntu gibi geliyor ama hadi hayırlısı. Elimde birtane test var şimdi yaparsam çıkarmı yoksa birazdaha beklemelimiyim?

Daha diğer bebek 8.5 aylık korunmadınız mı ?

3 aylık iğne vuruluyordum fakat çok yan etkisini gordum doktor bir süre adetim düzelene kadar eşimin korunmasını belirtti. Adetim de tam duzene giriyordu Sprial taktirmayi düşünüyordum. Eşim de prezervatif kullanmaktan nefret ediyor. Zar zor ikna ediyorum düşünün. En Son geri çekilmeyle korunmaya çalıştık adet iyice düzene girene kadar ama oda pek garantili korumuyor işte.
Bakalım artık hayırlısı Olursa da Allahtan . Eşim de istiyordu alttan alttan bana tuzak kurdu galiba

2 haftalıkken belirti vermez zaten yeni yumurtlama zamanınızdır. Benim ilk hamilelik belirtilerim aşırı uyku be yorgunluk bir de göğüs hassasiyeti olmuştu . Hemen mide bulantısı olacağını sanmam.

Çocuktan sonra en mantıklısı prezervatif bence, doğum yapmıs, küçük çocukla kafayı sıyıran kadını birde spiralde ileçti iğneydi strese sokmak çok mantıksız geliyor bana. içinde spermisid, spermleri inaktif eden sıvılar olan prezervatiften kullandır eşine. ve bizde biçok şeyden nefret ediyoruz ama yapıyoruz, bir zahmet bunu yapıversin beyler.

Aynen valla herseyi bizden bekliyorlar . Cook denedim canım yüzüne bile bakmıyor nefret ediyor adam kutusunu görünce bile ben onu kullanmam diyor tabi bende korunamiyorum su ara adetim düzene girsin diye. Yani bilemiyorum hemen regl olup Sprial taktirmam lazım en iyi çözüm. Tabi hamile falan kalmadiysam :)

Spiral de tam çözüm değil malesef.
Bak bana spiralle hamile kaldım şuan 27. Haftayı bitiriyoruz. Üstelik kayma ve oynama bile yok spiralde.
Başka bir çözüm bakın bence tabi hamile değilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…