Gebelik testi için

papatyaa1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
12
1
1
27
Gebelik testi için normal verdiğimiz kan yeterli mi yoksa ekstra gebelik için baktirdigimizi belirtmemiz gerekiyor mu ? Yani farklı bı kan testi yapıyolar mi ?

Rutin tahlillerde damardan aldıkları kan yeterli ama siz söylemeyince Doktorlar Beta hcg'ye bakmıyor. Hani bir problemim var, bir gecikmem var derseniz bakarlar.

Kan verirken gebelik testi de istiyorum demeniz gerekir. Çıkan sonuçlarda beta hcg yazan gebelik sonucudur. Genellikle hastanenin cihazına bağlı olarak değişmekle birlikte 5in üstü değer pozitif anlamına gelir

Çok utanıyorum sormaya, aşırı da pişmanım ama sürtünme yoluyla bişey yaşadım ama boşalma olmadı yani başka bı yere oldu sadece zevk suyu değdi. Burdan bişey çıkar mı ? 3 gündür geciktim korkuyorum. utanıyorum da çok pişmanım

Yumurtlama dönemimdeydim o yüzden biraz da fazla tedirgin oluyorum. Biliyorum gebe kalmak öyle kolay olmuyor ama yine de korkuyorum

Çok utanıyorum sormaya, aşırı da pişmanım ama sürtünme yoluyla bişey yaşadım ama boşalma olmadı yani başka bı yere oldu sadece zevk suyu değdi. Burdan bişey çıkar mı ? 3 gündür geciktim korkuyorum. utanıyorum da çok pişmanım
Strese bağlı gecikme de olmuş olabilir. Ama düşük ihtimal zevk suyunda ki tek tük spremlerde supriz yapıyormuş. Evet hamile kalmak kolay değil ama belli de olmuyor işte.
3 gün gecikme varsa evde gebelik testi yapın idrardan. Hatta erken test yapın daha garanti olur.hem de e nabiziniza düşmez.yada özel polikliniğe gidin e nabiza düşüp düşmeyeceğini öğrenin.

Sonrası içinde dikkatli olun

Strese bağlı gecikme de olmuş olabilir. Ama düşük ihtimal zevk suyunda ki tek tük spremlerde supriz yapıyormuş. Evet hamile kalmak kolay değil ama belli de olmuyor işte.
3 gün gecikme varsa evde gebelik testi yapın idrardan. Hatta erken test yapın daha garanti olur.hem de e nabiziniza düşmez.yada özel polikliniğe gidin e nabiza düşüp düşmeyeceğini öğrenin.

Sonrası içinde dikkatli olun
Erken test dediğiniz nedir peki

3 gün gecikmeye normal idrar testinde çıkar yapıp rahatlayabilirsin. Dediğin şekilde hamile kalman baya baya zor bir ihtimal. Muhtemelen bunu kafana çok taktiğin için psikolojik olarak gecikiyorsun. Test yap kafan rahatlasin

3 gün gecikmeye normal idrar testinde çıkar yapıp rahatlayabilirsin. Dediğin şekilde hamile kalman baya baya zor bir ihtimal. Muhtemelen bunu kafana çok taktiğin için psikolojik olarak gecikiyorsun. Test yap kafan rahatlasin
Evet çok kafama taktım çok pişmanım gözlerim doluyor böyle bı hataya nasıl düştüm diye çok kötü hissediyorum. 2 gündür yemek yiyemedim aşırı derecede kafama taktım. Bugün hemen alıp yapayım inşallah bişey yoktur.

Evet çok kafama taktım çok pişmanım gözlerim doluyor böyle bı hataya nasıl düştüm diye çok kötü hissediyorum. 2 gündür yemek yiyemedim aşırı derecede kafama taktım. Bugün hemen alıp yapayım inşallah bişey yoktur.
Çok büyük ihtimalle yoktur gecikme strestendir

Ahh kuzum keske hamile kalmak bu kadar kolay olsa :( emin ol hamile degilsin icin rahat etsin istiyosan eczaneden gebelik tasti al 3 olmus varsa cikar ama olmadigina eminim stresten gecikme yasamissin

Ahh kuzum keske hamile kalmak bu kadar kolay olsa :KK43: emin ol hamile degilsin icin rahat etsin istiyosan eczaneden gebelik tasti al 3 olmus varsa cikar ama olmadigina eminim stresten gecikme yasamissin
İnşallah öyledir geciktiği için aşırı kafama taktım yaptığım hiç biseyden zevk almaz oldum cok stresliyim

Back
X