- 6 Mart 2023
- 12
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi papatyaa1234
Gebelik testi için normal verdiğimiz kan yeterli mi yoksa ekstra gebelik için baktirdigimizi belirtmemiz gerekiyor mu ? Yani farklı bı kan testi yapıyolar mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Strese bağlı gecikme de olmuş olabilir. Ama düşük ihtimal zevk suyunda ki tek tük spremlerde supriz yapıyormuş. Evet hamile kalmak kolay değil ama belli de olmuyor işte.Çok utanıyorum sormaya, aşırı da pişmanım ama sürtünme yoluyla bişey yaşadım ama boşalma olmadı yani başka bı yere oldu sadece zevk suyu değdi. Burdan bişey çıkar mı ? 3 gündür geciktim korkuyorum. utanıyorum da çok pişmanım
Erken test dediğiniz nedir pekiStrese bağlı gecikme de olmuş olabilir. Ama düşük ihtimal zevk suyunda ki tek tük spremlerde supriz yapıyormuş. Evet hamile kalmak kolay değil ama belli de olmuyor işte.
3 gün gecikme varsa evde gebelik testi yapın idrardan. Hatta erken test yapın daha garanti olur.hem de e nabiziniza düşmez.yada özel polikliniğe gidin e nabiza düşüp düşmeyeceğini öğrenin.
Sonrası içinde dikkatli olun
3 gün gecikmeye normal idrar testinde çıkar yapıp rahatlayabilirsin. Dediğin şekilde hamile kalman baya baya zor bir ihtimal. Muhtemelen bunu kafana çok taktiğin için psikolojik olarak gecikiyorsun. Test yap kafan rahatlasinÇok utanıyorum sormaya, aşırı da pişmanım ama sürtünme yoluyla bişey yaşadım ama boşalma olmadı yani başka bı yere oldu sadece zevk suyu değdi. Burdan bişey çıkar mı ? 3 gündür geciktim korkuyorum. utanıyorum da çok pişmanım
Evet çok kafama taktım çok pişmanım gözlerim doluyor böyle bı hataya nasıl düştüm diye çok kötü hissediyorum. 2 gündür yemek yiyemedim aşırı derecede kafama taktım. Bugün hemen alıp yapayım inşallah bişey yoktur.3 gün gecikmeye normal idrar testinde çıkar yapıp rahatlayabilirsin. Dediğin şekilde hamile kalman baya baya zor bir ihtimal. Muhtemelen bunu kafana çok taktiğin için psikolojik olarak gecikiyorsun. Test yap kafan rahatlasin
Erken gebelik testi adet öncesi de sonuç veriyor.Erken test dediğiniz nedir peki
Tamamdır teşekkür ederimErken gebelik testi adet öncesi de sonuç veriyor.
Siz normal de alsanız belli eder.
Çok büyük ihtimalle yoktur gecikme strestendirEvet çok kafama taktım çok pişmanım gözlerim doluyor böyle bı hataya nasıl düştüm diye çok kötü hissediyorum. 2 gündür yemek yiyemedim aşırı derecede kafama taktım. Bugün hemen alıp yapayım inşallah bişey yoktur.
İnşallah öyledir korkuyorumÇok büyük ihtimalle yoktur gecikme strestendir
Ahh kuzum keske hamile kalmak bu kadar kolay olsaÇok utanıyorum sormaya, aşırı da pişmanım ama sürtünme yoluyla bişey yaşadım ama boşalma olmadı yani başka bı yere oldu sadece zevk suyu değdi. Burdan bişey çıkar mı ? 3 gündür geciktim korkuyorum. utanıyorum da çok pişmanım
İnşallah öyledir geciktiği için aşırı kafama taktım yaptığım hiç biseyden zevk almaz oldum cok stresliyimAhh kuzum keske hamile kalmak bu kadar kolay olsaemin ol hamile degilsin icin rahat etsin istiyosan eczaneden gebelik tasti al 3 olmus varsa cikar ama olmadigina eminim stresten gecikme yasamissin
Sakin ol bitanem bisey yok hamile degilsin :) o is o kadar kolay degil. Bak kk hamile kalamayan kadinlarin dertleriyle dolu ;(İnşallah öyledir geciktiği için aşırı kafama taktım yaptığım hiç biseyden zevk almaz oldum cok stresliyim