Teşekkür ederimİlk 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı olabilir yeniden test yapmanız lazım.
Hayır adetime iki gün kala yaptımSabah ilk idrarla yaparsanız en doğru sonucu alırsınız. Adetiniz gecikti mi?
Teşekkür ederim gene de sağolun bugün gün içerisinde kan vereceğim bakalımAnladım. Kesin sonuç için tekrar yapmanızda fayda var. Ama pozitif çıkmazsa da üzülmeyin çünkü gebelik varsa bile adet tarihi geçmeden pozitif çıkmıyor çoğunlukla.
Yaaa maşallah rabbim size bağışlasın inşallah bizimde tam 3 yıl oldu evlilik henüz hiç yok bebek o yüzden bende çok umutlanmak istemiyorum ama iki testtede böyle silik çıkmaz diye düşünüyorum ne bileyimValla umutlandırmak istemem. Bende adetime 3-4 gün kala yapmıştım ilk 5 dk içinde çıkmadı. Sonra attım banyoda çöpe gece aklıma geldi baktım aynı bu şekil idi.. Amaaannn kesin kuruma çizgisidir. 10 saati geçti deyip tekrar çöpe attım.
Ama uyuyamadm içimi kemirip durdu. Sabah hemen kan verdim değerim 16 çııkmıştı :)
Şuan prensesim 6 aylık oldu neredeyse :)) ya gidip kan verin ya da yarın tekrarlayın bence :)
Test kafa karıştırıyor kesin sonuç kan :)Yaaa maşallah rabbim size bağışlasın inşallah bizimde tam 3 yıl oldu evlilik henüz hiç yok bebek o yüzden bende çok umutlanmak istemiyorum ama iki testtede böyle silik çıkmaz diye düşünüyorum ne bileyim
Ya birde benim adetime tam 6 gün kala açık kahve rengi lekelenmem oldu iki gün arayla sürdü ilk defa böyle oldu odaValla umutlandırmak istemem. Bende adetime 3-4 gün kala yapmıştım ilk 5 dk içinde çıkmadı. Sonra attım banyoda çöpe gece aklıma geldi baktım aynı bu şekil idi.. Amaaannn kesin kuruma çizgisidir. 10 saati geçti deyip tekrar çöpe attım.
Ama uyuyamadm içimi kemirip durdu. Sabah hemen kan verdim değerim 16 çııkmıştı :)
Şuan prensesim 6 aylık oldu neredeyse :)) ya gidip kan verin ya da yarın tekrarlayın bence :)
Yerleşme kanaması olabilir :) Herkes yaşamaz ama kimi kadında da olabilir :)Ya birde benim adetime tam 6 gün kala açık kahve rengi lekelenmem oldu iki gün arayla sürdü ilk defa böyle oldu oda
Sizd mi akşam yapıp sabah baktınız ve benim testimden daha mı silikti yaniTest kafa karıştırıyor kesin sonuç kan :)
İmkanınız var ise gidip kan verin. Zaten test doğru ise kan değerinizde 20 ve üstü çıkacaktır benim bu kadar bile belirgin değildi..
Testi yaptıktan yaklaşık 11-12 saat sonra bakmıştım.
Malesef değilsiniz çünkü arkadaşın da dediği gibi ilk 5 dkHanımlar merhaba ben iki gün arayla test yaptım İlkinde bişey çıkmadı sonraki ninaksam yaptım baktım bişey çıkmadı çöpe attım sonra sabah merak edip baktım ikinci çizgi çıkmış hamile olabilir miyim acaba? Fotoğrafi paylaşıyorum
Ben sabah yapıp gece yatarken bakmıştım benim ki daha silikti kuruma çizgisi ya da göz yanılması sandım kör olacaktım bakarken.. Yok ya burda çizgi bu kurumadır deyip tekrar çöp kutusuna atmıştım.Sizd mi akşam yapıp sabah baktınız ve benim testimden daha mı silikti yani
Teşekkür ederim bugün gün içerisinde kan vereceğim bakalımYerleşme kanaması olabilir :) Herkes yaşamaz ama kimi kadında da olabilir :)
Lütfen kan verin :)
Kan verince anlarım zatenMalesef değilsiniz çünkü arkadaşın da dediği gibi ilk 5 dk
Ne güzel darısı başıma inşallahBen sabah yapıp gece yatarken bakmıştım benim ki daha silikti kuruma çizgisi ya da göz yanılması sandım kör olacaktım bakarken.. Yok ya burda çizgi bu kurumadır deyip tekrar çöp kutusuna atmıştım.
Ama içimi kemirdi durdu sabahı zor ettim, uyanır uyanmaz gidip kan verdim :) 16larda çıkmışt :) reglime 4 gün vardı
Mutlaka verin, kuruma da olabilir ama gebelikte olabilir aynısını yaşadım ve hamileymşm. Hiç belli olmaz inşalah vardır, yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsn:) haber verin lütfen:)Teşekkür ederim bugün gün içerisinde kan vereceğim bakalım
Kan verince anlarım zaten
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin.... sonucu haber ederim inşallah çok sağolunMutlaka verin, kuruma da olabilir ama gebelikte olabilir aynısını yaşadım ve hamileymşm. Hiç belli olmaz inşalah vardır, yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsn:) haber verin lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?