Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gecikmedi daha 2 gün var. Ama ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu ay çatlama iğnesi olmuştum 15.günümİlk 5 dakika diye biliyorum çoğu testte, sizde de öyle olmuş, var olabilir o yüzden. Gecikti mi regliniz?
İlk 5 dakika da çıktıysa gebelik olabilir yenidir muhtemelen bir kaç gün sonra yenileyin ya da yarın kan verinYok gecikmedi daha 2 gün var. Ama ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu ay çatlama iğnesi olmuştum 15.günüm
Kanı cuma günü vermiştim 2,5 çıkmıştı. Sonrasında bir kaç kişi benimde öyleydi sonradan yükseldi değerlerim deyince umutlandım.İlk 5 dakika da çıktıysa gebelik olabilir yenidir muhtemelen bir kaç gün sonra yenileyin ya da yarın kan verin![]()
Yarın adet günüm daha gecikmedi. :/İlk 5 dakika diye biliyorum çoğu testte, sizde de öyle olmuş, var olabilir o yüzden. Gecikti mi regliniz?
Sonradan tekrar ladiniz mi testinizi sonuç neMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün var. Test yaptım ikinci çizgi başta görünmedi ama 3 dakikadan sonra çok silik nir şekilde göründü. Sizce gebelik var mıdır
O zaman bebek geliyorBende iki gün önce çok sıvı bir şekilde adet gibi oldum adet kanaması gibi değildi sadece bir öğün gördüm artık gormedim ağrılarım şüphelerim devam eti bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı baya birinci çizgi gibi görülmeye başladı
Kimyasal gebelikSonradan tekrar ladiniz mi testinizi sonuç ne
Rabim yardimciniz olsun bende iki ay önce kimyasal geçirdimKimyasal gebelik![]()
Kesinlikle umutlanmak daha kötü. Burada herkes birbirine hep olumlu şeyler yazıp birbirini umutlandırıyor. Evet belki moral bozmak istenmez belki kötüyü çağırmak istemezler ama ben daha kötü oldum. 2,5 olan beta değerim 75 e kadar çıktı. Kimyasal gebelik geçirdim. Kesinlikle ve kesinlikle adet günü 10 gün geçmeden test yapmayın. İnşallahta bu yerleşme kanamasıdırRabim yardimciniz olsun bende iki ay önce kimyasal geçirdim
30 Eylül'de adet oldum ama adet bile denmez baya sıvı bir akintiydi tam kırmızımsı değildi sadece bir öğün gördüm daha görmedim ara ara lekenlenme gibi gördüm ama adet gibi akıntı degildi şikayetlerim devam eti dün yine bir test yaptım ikinci çizgi daha belirgin çıktı
Hastaneye gitmeye korkuyorum 2 düşük 1 kimyasal geçirdim umutlanmak istemiyorum doğrusu![]()
Kesinlikle öyle gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum heveslenmek hiç istemiyorum bir hafta daha bekliyecem sonradan tekrar koyacak umarım güzel haber alırımKesinlikle umutlanmak daha kötü. Burada herkes birbirine hep olumlu şeyler yazıp birbirini umutlandırıyor. Evet belki moral bozmak istenmez belki kötüyü çağırmak istemezler ama ben daha kötü oldum. 2,5 olan beta değerim 75 e kadar çıktı. Kimyasal gebelik geçirdim. Kesinlikle ve kesinlikle adet günü 10 gün geçmeden test yapmayın. İnşallahta bu yerleşme kanamasıdırrabbim sağlıkla da kucağına verir. Seni çok iyi anlıyorum insan çok korkuyor ama öğrenmesinin her an daha çok umutlanıp bağlanıyorsun.
İnşallah inşallah inşallah dualarım seninle rabbim inşallah sağlıklı bir bebek nasip etmiştirKesinlikle öyle gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum heveslenmek hiç istemiyorum bir hafta daha bekliyecem sonradan tekrar koyacak umarım güzel haber alırım![]()
Bthc verdim 1.27 çıktı anmaladim pozitif miİnşallah inşallah inşallah dualarım seninle rabbim inşallah sağlıklı bir bebek nasip etmiştir![]()
5 ve üstü olması gerekiyor gebelik için. Adetiniz kaç gün gecikti?Bthc verdim 1.27 çıktı anmaladim pozitif mi
3 gün gecikme oldu daha önce de dediğim gibi ayın 30 sıvı bir akıntı gördüm sadece bir öğün gördüm şimdide kahve rengi akıntım var çok az5 ve üstü olması gerekiyor gebelik için. Adetiniz kaç gün gecikti?