Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 1 gün gecikti sadece ama adet belirtilerim de var bilemedim öyle mi diyosunBen göremedim açıkçası, sanki biraz fazla idrar gelmiş gibi görünüyor.
İçin rahat edecekse bir test daha alıp yapmayı deneyebilirsin. İlk dakikadan sonraki sonuç yanıltabilir, ilk dakika içerisinde çıkması lazım. Birkaç gün daha bekleyip adet olmazsan kan testi verebilirsin.Adetim 1 gün gecikti sadece ama adet belirtilerim de var bilemedim öyle mi diyosun
Bence idrarı fazla damlatmışsın bu teste yorum yapamayız o yüzden bir daha test alıp dene. Regle kaç gün var ?Kızlar testte böyle kırmızılık var açınca ama çizgi gibi bişi göründü 3 dk oldu testi yapalı nolur bişi diyin gidip kan testi yaptırayımmı sizce
Fazla ıslanmış bir testKızlar testte böyle kırmızılık var açınca ama çizgi gibi bişi göründü 3 dk oldu testi yapalı nolur bişi diyin gidip kan testi yaptırayımmı sizce
Kızlar benim adetime 4 gün var ilk foto ilk dakikalar çekildi ama son günlerde hep testim böyle kontrast yapınca gözüküyor gebelij olsa koyulasmaz mıydı yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti sizce var mı bugün kan verdim pazartesi çıkar dediler ama bekleyemiyorum ofFazla ıslanmış bir test
Belirsiz
Arkadaşlar biliyorum zamanında ben de bu hataya düştüm ama akıllandım size de söyleyeyim.Kızlar benim adetime 4 gün var ilk foto ilk dakikalar çekildi ama son günlerde hep testim böyle kontrast yapınca gözüküyor gebelij olsa koyulasmaz mıydı yumurtlamanın üstünden 12 gün geçti sizce var mı bugün kan verdim pazartesi çıkar dediler ama bekleyemiyorum of
Ya ama bazı testlerimse gözlw görülüyor ve çok fazla belirtim var göğüs ucuma dokununca acıyor kasıklarım batıyor bilemedim ya testte çıkmasa bile kanda çıkar mı yada belirtilerin olması normal mi testte çıkmasa daArkadaşlar biliyorum zamanında ben de bu hataya düştüm ama akıllandım size de söyleyeyim.
Bu testlerde ikinci çizgi zaten hep var. Gebelik olduğunda yoktan var olmuyor. Yeri hep hazır.
Beta algılarsa koyulaşıyor işte. Yani siz kontrast yapınca filtre yapınca gözükmesi çok normal.
O yüzden umutlanmak yerine sabah ilk idrarla yeniden deneyin her yeni günde.
Kanda varsa idrara yansırYa ama bazı testlerimse gözlw görülüyor ve çok fazla belirtim var göğüs ucuma dokununca acıyor kasıklarım batıyor bilemedim ya testte çıkmasa bile kanda çıkar mı yada belirtilerin olması normal mi testte çıkmasa da
Uygulama üzerinden bakıyorum 22 si gösteriyor ama benim o günden beri kasık ağeım var ve son günlerde daha fazla belirtim başladı ama testlerse gözlw görülen bir şey yok anca kontrastla gözüküyor hepsi awox da dahilKanda varsa idrara yansır
Yani önce kanda yükseliyor beta
Ne zamandı yumurtlama gününüz
Belirtiler progesteron yükselmesiyle alakalı yumurtlama sonrasında.Uygulama üzerinden bakıyorum 22 si gösteriyor ama benim o günden beri kasık ağeım var ve son günlerde daha fazla belirtim başladı ama testlerse gözlw görülen bir şey yok anca kontrastla gözüküyor hepsi awox da dahil
Belirtiler progesteron yükselmesiyle alakalı yumurtlama sonrasında.
Hamileyseniz de şuanki hamilelikten değil progesteron yükselmesinden dolayı oluyor. Yani rahim duvarı kalınlaşıyor bu hormon embriyo varsa tutunsun diye. Döllenme yoksa zaten progesteron da sıfıra inip adet başlıyor ve belirtiler sönüyor
Bu hormon yüzünden gebelik ve adet belirtileri aynı.
Az daha bekleyin netleşsinHak
haklıaınısBelirtiler progesteron yükselmesiyle alakalı yumurtlama sonrasında.
Hamileyseniz de şuanki hamilelikten değil progesteron yükselmesinden dolayı oluyor. Yani rahim duvarı kalınlaşıyor bu hormon embriyo varsa tutunsun diye. Döllenme yoksa zaten progesteron da sıfıra inip adet başlıyor ve belirtiler sönüyor
Az daha bekleyin netleşsin
Haklısınız olabilir ben çok hamile gibi hissediyorum yada hissetmek istiyorum bilmiyorum varsa bile testte çıkması gerekiyordur diye düşünüyorum gözle görülen fazla bisey yok ama beklicem pazartesiyi dört gözleBelirtiler progesteron yükselmesiyle alakalı yumurtlama sonrasında.
Az daha bekleyin netleşsin
Evet bence bekleyin varsa da iyice netleşirHaklısınız olabilir ben çok hamile gibi hissediyorum yada hissetmek istiyorum bilmiyorum varsa bile testte çıkması gerekiyordur diye düşünüyorum gözle görülen fazla bisey yok ama beklicem pazartesiyi dört gözle![]()
2 gün geciktiBence idrarı fazla damlatmışsın bu teste yorum yapamayız o yüzden bir daha test alıp dene. Regle kaç gün var ?
Bence kan ver pazartesi direkt testlerle uğraşma hiç2 gün gecikti