- 7 Ocak 2025
- 20
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi sorabilirmiyim
Bir gebenin günlüğü gebelik testini yaptım regl yarın gözüküyor ilk önce beyaz bir çizgi çıktı 3. Dakikada daha sonra beyaz çizginin etrafı kırmızı oldu lütfen yardım edin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarını bekle canım eğer olmazsan erken gebelik testi yap çıkarsa yine aynı şekilde direk kan ver en doğru sonuç öyle duruyorBir gebenin günlüğü gebelik testini yaptım regl yarın gözüküyor ilk önce beyaz bir çizgi çıktı 3. Dakikada daha sonra beyaz çizginin etrafı kırmızı oldu lütfen yardım edin

bi de herhangi bi belirtin var mı acaba
bi de herhangi bi belirtin var mı acabaVar canım hayırlı olsun olmasa o beyazlığa rağmen kenarlar kırmızı olmazdı birde belirtilerin nelerdiBir gebenin günlüğü gebelik testini yaptım regl yarın gözüküyor ilk önce beyaz bir çizgi çıktı 3. Dakikada daha sonra beyaz çizginin etrafı kırmızı oldu lütfen yardım edin
Bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım güvenilir midir?Test markası guvenilirse var gözükğyor kan verin :)
Ay bilmiyorum onu burda duydum ama awox a hep iyi diyorlarBir gebenin günlüğü sayfasından almıştım güvenilir midir?
Bence eczaneden tekrardan al şimdi inşallah vardır çok heyecanlıBir gebenin günlüğü sayfasından almıştım güvenilir midir?
Hayırlı olsun gebelik var basında yakalamışsınız bende 95’le öğrenmiştim. bir kaç hafta sonra keseyi de görürsünüz çok yormayın kendinizi, hemen folik asitinize başlayın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKızlar bugün kan testi verdim beta 159 çıkmış ama normal değer olarak gösteriyor 5 ve üstü gebelik değil miydi ?

Çok teşekkür ederim , ama hiç inanamıyorum nedense olumsuz görmeye o kadar alışmışım kiHayırlı olsun gebelik var basında yakalamışsınız bende 95’le öğrenmiştim. bir kaç hafta sonra keseyi de görürsünüz çok yormayın kendinizi, hemen folik asitinize başlayın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Siz kaçıncı günde 95 di , benim bugün beklenen regl günümÇok teşekkür ederim , ama hiç inanamıyorum nedense olumsuz görmeye o kadar alışmışım ki
Çok teşekkür ederim , ama hiç inanamıyorum nedense olumsuz görmeye o kadar alışmışım ki
 şimdi cılıgınlar gibi kese, yolk, kalp atışını falan araştıracaksınız
 şimdi cılıgınlar gibi kese, yolk, kalp atışını falan araştıracaksınız 

Benimde beklenen günde 95’ti ama ben yurtdışındayım iki katı artış takibi yapmadılar bana 95 i görünce 2 hafta sonra keseyi görmeye çağırdılar. Siz beta artışınıza baktırın mutlaka Türkiye’de yaygın bir uygulamaSiz kaçıncı günde 95 di , benim bugün beklenen regl günüm