Gebelik testi konusunda tecrübeli olan hanımlar bir bakabilr misiniz?

_RapunzeL_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
214
1
66
Kayseri
Merhaba herkese iyi pazarlar.. Beklenen adetim 4 gün gecikti sanmıyorum hamile olabileceğimi ama dün test aldım sabah yaptım saçma sapan bi sonuç çıktı çok da bi fikrim yok ama bozuk olabilir mi ? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah çıkar.

Eklentiler

• 20141221_111011-1.webp
    20141221_111011-1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 40.289
Merhaba herkese iyi pazarlar.. Beklenen adetim 4 gün gecikti sanmıyorum hamile olabileceğimi ama dün test aldım sabah yaptım saçma sapan bi sonuç çıktı çok da bi fikrim yok ama bozuk olabilir mi ? Fotoğraf eklemeye çalışacağım inşallah çıkar.

merhaba canım ıyı pazarlar bırsey dıyemedım var gıbı ama bozuk olabılır varsa bı tane daha yapabılır mısın ???

Canm dün 2 tane aldm testi ilkinde 60 dk sonra bi çizgi belirdi 20 dk dan sonrasını dikkate almayn yazıyordu . Bunu da sabah 10 gibi yaptım 10.32 de bu hale gelmişti sanırım testte bi sıkıntı var açık bi yer bulursm tekrarlayaym bari . Çok teşekkürler.

Canm dün 2 tane aldm testi ilkinde 60 dk sonra bi çizgi belirdi 20 dk dan sonrasını dikkate almayn yazıyordu . Bunu da sabah 10 gibi yaptım 10.32 de bu hale gelmişti sanırım testte bi sıkıntı var açık bi yer bulursm tekrarlayaym bari . Çok teşekkürler.

hımm anladım canım hakkında hayırlısı olsun ıns vardır tekrarlayınca yaz mutlaka allah gönlüne gore versın :KK68:

Test bozuk tatlım bence başka markayla Tekrar Denemelisin.. Unutma ilk 10 dk önemli sonra çıkanı pek önemseme..
( okadarda bekletme bence :) )

Back
X