- 24 Ocak 2020
- 119
- 86
- 18
- 31
- Konu Sahibi sdemiroglu
-
Merhaba canım. Benim kide böyle çıkıyor adetim 2 gün gecikti. Betam 2 gün önce 142 ydi bugün tekrar baktıracaz bizdeKızlar soldaki foto adet gecikmemin 2. Günü sağdaki bugün yani 4. Günü sizce koyulaşma iyi mi? Daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum biraz. Pazartesi doktora gideceğim. Hamile bayanlar sizde böyle benimki gibi testi olanlar hcg değerleriniz kaçtı yazabilirseniz çok sevinirim
İnşallah sağlıkla devam eder canım. İkimizde güzel haberleri alalım inşallahMerhaba canım. Benim kide böyle çıkıyor adetim 2 gün gecikti. Betam 2 gün önce 142 ydi bugün tekrar baktıracaz bizde
İnşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederimTebrik ederimmm ben testi adetim 3 gün geçtiğinde yapmıştım baya kötüydü. 6 haftalıkken değerim 50.000lerdeydi. İnşallah sağlıkla devam eder.
Sizinde hayırlı olsun inşallah. Değerinize baktırdınız mı bu şekildeykenHayırlı olsun canım bende dün yaptım böyle çıktı
Yok canım pazartesi gidicem kanama birşey yok o yüzden rahatim Allah razı olsunSizinde hayırlı olsun inşallah. Değerinize baktırdınız mı bu şekildeyken
Benimde yok şuan çok şükür inşallah ikimizinde sağlıklı ilerler bende pazartesi gideceğimYok canım pazartesi gidicem kanama birşey yok o yüzden rahatim Allah razı olsun
İnşallah canım ilk bebeginmiBenimde yok şuan çok şükür inşallah ikimizinde sağlıklı ilerler bende pazartesi gideceğim
Merhaba benim ilk gebeliğim 5 haftalik falanken 1200du,yani öyle çok yüksek bir değerle başlamadı ama gayet sağlıklı 4 kilocuk bir bebek geldi,hiç korkmayın önemli olan düzenli artışMerhaba canım. Benim kide böyle çıkıyor adetim 2 gün gecikti. Betam 2 gün önce 142 ydi bugün tekrar baktıracaz bizde
Bundan önce bir düşük oldu nasipse ilk olacak İnşallahİnşallah canım ilk bebeginmi
Dikkat et kendine bebeğineBundan önce bir düşük oldu nasipse ilk olacak İnşallah☺
Hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin inşAllah. Benimki adetten bir gün önce soldaki gibiydi. Değerim de 93 tü. Ama beta hcg herkese göre değişen bişey. Bebeğin oluşum gününe ve kişinin hormonlarına bağlıKızlar soldaki foto adet gecikmemin 2. Günü sağdaki bugün yani 4. Günü sizce koyulaşma iyi mi? Daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum biraz. Pazartesi doktora gideceğim. Hamile bayanlar sizde böyle benimki gibi testi olanlar hcg değerleriniz kaçtı yazabilirseniz çok sevinirim
Teşekkürler aminn inşallahHayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin inşAllah. Benimki adetten bir gün önce soldaki gibiydi. Değerim de 93 tü. Ama beta hcg herkese göre değişen bişey. Bebeğin oluşum gününe ve kişinin hormonlarına bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?