Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi lütfen bakabilir misiniz ben anlamıyorum ve göğüslerim çok şiş ve ağrıyor
Göğüslerim normalde dolgun değil ve küçük kaç gündür ağrıdan duramıyorum ilki göğsümde inanılmaz şiş ve ağrıyor ağlamaklı oldum o derece test vardı yaptım en som eşimle ilişkiye 11 Mart girmiştim 27 Mart adet oldum ağrısız adetim gazla sürmüyor zaten iki gün o yüzden şüphelenmedim bugün de göğüslerim ağrıyınca dayanamadım test yaptım
Göğüslerim normalde dolgun değil ve küçük kaç gündür ağrıdan duramıyorum ilki göğsümde inanılmaz şiş ve ağrıyor ağlamaklı oldum o derece test vardı yaptım en som eşimle ilişkiye 11 Mart girmiştim 27 Mart adet oldum ağrısız adetim gazla sürmüyor zaten iki gün o yüzden şüphelenmedim bugün de göğüslerim ağrıyınca dayanamadım test yaptım