Gebelik testi positif ama kese görünmüyor

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba kizlar
3-4 gebelik testi yaptim hepside silik positif cikti kadin doktoruma gittim oda ayni sekilde gebelik testi yapti ordada silik positif cikmis gebesoniz dedi bana 13.2 tarihine randevu verdi. Falan Ben bugün duramadim hastaneye gittim orda baktilar kese falan hicbirsey gözükmüOr dedi Doktor. Bana daha erken bekleyin dedi. Ama en son 21. aralikta adet gördüm. 5 hafta oldu yani normalde gözükür herkesde bana Doktor direk hamilelil göremiyorum dedi.... moralim bozuldu... sizlerde nasildi?

Canım sakın olsana. Ilk gebelıgımde 6. Haftada kese gorunmustu. Suan cok yenı nasıl gorunsun kese?

Geç döllenmedir canım merak etme görünecek benimde öyle oldu 10 gun gecmisti idrar testinde silik cizgi cikti kan degerim 72 idi heyecanla kac kez doktora gitmistim ama kan degeri 2000 olmali ancak oyle gorunur demisti ikiser gun arayla kan testleri yapildi 2binlerde alttan muayneyle gorunmustu :) şimdi dogduda 6 aylik oldu bile ;)

Geç döllenmedir canım merak etme görünecek benimde öyle oldu 10 gun gecmisti idrar testinde silik cizgi cikti kan degerim 72 idi heyecanla kac kez doktora gitmistim ama kan degeri 2000 olmali ancak oyle gorunur demisti ikiser gun arayla kan testleri yapildi 2binlerde alttan muayneyle gorunmustu :) şimdi dogduda 6 aylik oldu bile :KK66:
Adetin kac gün gecikmisti göründügünde?

Benimde ayni oyleydi gec dollenme olmus bekle 1 haftaya gozukur sikma canini

Merhaba kizlar
3-4 gebelik testi yaptim hepside silik positif cikti kadin doktoruma gittim oda ayni sekilde gebelik testi yapti ordada silik positif cikmis gebesoniz dedi bana 13.2 tarihine randevu verdi. Falan Ben bugün duramadim hastaneye gittim orda baktilar kese falan hicbirsey gözükmüOr dedi Doktor. Bana daha erken bekleyin dedi. Ama en son 21. aralikta adet gördüm. 5 hafta oldu yani normalde gözükür herkesde bana Doktor direk hamilelil göremiyorum dedi.... moralim bozuldu... sizlerde nasildi?
O gerizekalı doktorları allah bildiği yapsın.ya doktor çok önemli.sana zaten gün vermiş doktorun başkasına gidip aklını karıştırmışsin.bende o hatayı yaptım.inanma canım. Herkeste aynı olmuyor arkadaşlarında dediği gibi geç dollenme olabiliyor.gec görülebiliyor daha yeni yani.bosver sen o doktoru...

O gerizekalı doktorları allah bildiği yapsın.ya doktor çok önemli.sana zaten gün vermiş doktorun başkasına gidip aklını karıştırmışsin.bende o hatayı yaptım.inanma canım. Herkeste aynı olmuyor arkadaşlarında dediği gibi geç dollenme olabiliyor.gec görülebiliyor daha yeni yani.bosver sen o doktoru...
tmm canim haklisin :( insanin moralini bozuyor hic ilgilenmedi ksn veys idrsr testi bile yapmadi

Anlıyorum canım ama sakın olmalısın merak etme.
tamam canim sen en güzelini yapiyorsun. ama bende ilk hic tecrübem yok o yüzden birde annemler kayinvalidemgil cok seviniyorlar onlarin sevinclerinin kursaklarinda kalmasini istemem :KK43: ben onlari üzmekten korkuyorum asil cahil oldgumdan hemen söyledim daha ortada biesey yokken görünmeden söylememek gerekirdi degilmi

canim benim degerim 2648 olduguna ragmen kese gozukmedi..bende iki hafta sonra gittim doktora hem keseyi hemde kalp atisini duyduk..gec dollenme olabilir

tamam canim sen en güzelini yapiyorsun. ama bende ilk hic tecrübem yok o yüzden birde annemler kayinvalidemgil cok seviniyorlar onlarin sevinclerinin kursaklarinda kalmasini istemem :KK43: ben onlari üzmekten korkuyorum asil cahil oldgumdan hemen söyledim daha ortada biesey yokken görünmeden söylememek gerekirdi degilmi
Tecrubenınde onemı var tabıkı. Sen o canını hıc sıkma bak banada ne kan altı ve test yaptı. Ultrasonla baktı goremedı. Kac kez sordum hamıleyım dımı dıye evet dedı. Sakın ol sana dedım gıtme hastaneye dıye genelde buradakı doktorları ıyı bılıyosundur hep boyle. Sen kendı termınınde gıt bebegıde gorursun kalp atısınıda duyarsın.

canim benim degerim 2648 olduguna ragmen kese gozukmedi..bende iki hafta sonra gittim doktora hem keseyi hemde kalp atisini duyduk..gec dollenme olabilir
insallah öyledir hayirlidi olsun insallah

Tecrubenınde onemı var tabıkı. Sen o canını hıc sıkma bak banada ne kan altı ve test yaptı. Ultrasonla baktı goremedı. Kac kez sordum hamıleyım dımı dıye evet dedı. Sakın ol sana dedım gıtme hastaneye dıye genelde buradakı doktorları ıyı bılıyosundur hep boyle. Sen kendı termınınde gıt bebegıde gorursun kalp atısınıda duyarsın.
insallah canim :) sagol desteginden dolayi eksik olma ❤️ <3

aboo bayagı gec görünmüs ben bosa strese giriyorum galıba

Bu kadar acele etmeyin boşa sters yapıyorsunuz ben doktoruma hcg min arttığını söyledim cuma geleyim dedim hayır şimdi gözükmez dedi salı perşembe anca alttan muayene ile gozukur dedi doktorumu dinledim ki öyle oldu çok fazla stresleniyorsun gereksiz yere hcg artiyorsa hiç endişe etme Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Back
X