Gebelik testi positif ama kese görünmüyor

Bu kadar acele etmeyin boşa sters yapıyorsunuz ben doktoruma hcg min arttığını söyledim cuma geleyim dedim hayır şimdi gözükmez dedi salı perşembe anca alttan muayene ile gozukur dedi doktorumu dinledim ki öyle oldu çok fazla stresleniyorsun gereksiz yere hcg artiyorsa hiç endişe etme Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Artip artmadigini görmedigimdendir. Burda malesef sürekli kan almiyorlar. Ard arda. Sana randevu veriyorlar gidip görüyorsun neyin ne oldugunu. Türkiye bu konuda iyi. Her gün gidip aldirabilirsiniz kaninizi

Daha cok erken gözükmez . Doktorun söylediği tarihte gözükür dinlen bol bol ozamana kadar

Tecrubenınde onemı var tabıkı. Sen o canını hıc sıkma bak banada ne kan altı ve test yaptı. Ultrasonla baktı goremedı. Kac kez sordum hamıleyım dımı dıye evet dedı. Sakın ol sana dedım gıtme hastaneye dıye genelde buradakı doktorları ıyı bılıyosundur hep boyle. Sen kendı termınınde gıt bebegıde gorursun kalp atısınıda duyarsın.
canim sende kan almislarmiyydi? Benim kadin doktoru almadan sirf idrar testi yapti hamilesin dedi kapatti konuyu. Kana bakmazmi insan? Bir ay önce bende ksit vardi belki onunla alakali birsey var. Bu almanlar hepmi ayni yoksa sende yaptilarmi

Benim gec dollenme olmamasina ragmen 5 haftalikken doktor zar zor gormustu keseyi, baya ugrasmisti, sonra da daha kucuk zaten boyle olmasi normal demisti. Yani o kadar da uzulecek vs bir durum degil. :)

Ekleme: kan testi sorusuna ilaveten,

Ben idrarda pozitif gordukten birkac gun sonra kan testi verdim, ozel saglik merkezi gibi bir yerdi. Sonraki hafta da kanamam olmasi nedeniyle doktora gittim. Kendi doktoruma idrarda pozitif gordugumu, kan testinde de pozitif oldugunu soyledigimde iki hafta sonra gel kalp atisini da duyariz demisti.

Yani eger emin olmak istiyorsan kan testini baska bir doktorda vs kendin de yaptirabilirsin.

Benim gec dollenme olmamasina ragmen 5 haftalikken doktor zar zor gormustu keseyi, baya ugrasmisti, sonra da daha kucuk zaten boyle olmasi normal demisti. Yani o kadar da uzulecek vs bir durum degil. :)

Ekleme: kan testi sorusuna ilaveten,

Ben idrarda pozitif gordukten birkac gun sonra kan testi verdim, ozel saglik merkezi gibi bir yerdi. Sonraki hafta da kanamam olmasi nedeniyle doktora gittim. Kendi doktoruma idrarda pozitif gordugumu, kan testinde de pozitif oldugunu soyledigimde iki hafta sonra gel kalp atisini da duyariz demisti.

Yani eger emin olmak istiyorsan kan testini baska bir doktorda vs kendin de yaptirabilirsin.
sende yurt disindanmisin? Ben almanyadayim nereye kan verecegimi sasirdim kadin doktorum almadi hastanede almadi ne yapacaigmi bilmiyorum. Kendim nasil yaptirabilirim?

canim sende kan almislarmiyydi? Benim kadin doktoru almadan sirf idrar testi yapti hamilesin dedi kapatti konuyu. Kana bakmazmi insan? Bir ay önce bende ksit vardi belki onunla alakali birsey var. Bu almanlar hepmi ayni yoksa sende yaptilarmi
Hayır yapmadılar canım
terminimi bekliyorum onda yaoarlar.

Canım geç döllenme olmuş yüksek ihtimalle. Biraz daha bekle.

Hayır yapmadılar canım
terminimi bekliyorum onda yaoarlar.
Canm ben gittm israr ettm kanimi aldilar ve bir idrsr testi daha yaptilar yine silik positif cizgi zaman gectilce daha koyu olmuyormu? Kadinda dedi normalde koyulasir dedi kani kontrol etmekte yarar var dedi :( sende nasil cikmisti? Net bir cizgimi yoksa silikmi

sende yurt disindanmisin? Ben almanyadayim nereye kan verecegimi sasirdim kadin doktorum almadi hastanede almadi ne yapacaigmi bilmiyorum. Kendim nasil yaptirabilirim?

Yok ben Turkiyede yasiyorum, ama mutlaka kandan tahlil isteyebilecegin bi yer vardir.

Back
X