Merhaba kızlar ben ilişkiden birini 8 diğerini 9 diğerini de 10 gün sonra bu testleri yaptım pozitif çıktı kanıda 9 gün sonra verdim ama kanda çıkmadı ve 1 gün gecikmeli adet oldum ama adetim çok az acaba gebelik varmı
Merhaba kızlar ben ilişkiden birini 8 diğerini 9 diğerini de 10 gün sonra bu testleri yaptım pozitif çıktı kanıda 9 gün sonra verdim ama kanda çıkmadı ve 1 gün gecikmeli adet oldum ama adetim çok az acaba gebelik varmıEki Görüntüle 3274003
Peki adetim 1 gün gecikti ve sonra adet oldum ilk gün pembemsi ve çok az kanamam oldu 2 ve 3.güne adetim çoğaldı 4 5 yine adetim az oldu 6.güne 2 3 damla geldi normalde adetim 8 gün sürer ve dolu dolu geçer günde 2 yada 3 ped değiştiririm acaba üstünemi gördüm yada kimyasal gebelik gibi bişeymi bence var bişeyler hissediyorum ve gebelik testlerinde çok silik çıkıyor
Peki adetim 1 gün gecikti ve sonra adet oldum ilk gün pembemsi ve çok az kanamam oldu 2 ve 3.güne adetim çoğaldı 4 5 yine adetim az oldu 6.güne 2 3 damla geldi normalde adetim 8 gün sürer ve dolu dolu geçer günde 2 yada 3 ped değiştiririm acaba üstünemi gördüm yada kimyasal gebelik gibi bişeymi bence var bişeyler hissediyorum ve gebelik testlerinde çok silik çıkıyor