Gebelik testi pozitif ama kanda negatif

Snsuz123

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
92
36
8
22
Merhaba kızlar ben ilişkiden birini 8 diğerini 9 diğerini de 10 gün sonra bu testleri yaptım pozitif çıktı kanıda 9 gün sonra verdim ama kanda çıkmadı ve 1 gün gecikmeli adet oldum ama adetim çok az acaba gebelik varmı
16896901357358334675994470881440.webp

Bekleme çizgisi bunlar, ilişkiden 8 gün sonra belli olmaz zaten. 12-13 gün sonra kanda belki çıkar

Test kurudukça çizgi çıkıyor maalesef. Bunlar da öyle olmuş. İnşaAllah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişiniz olur 🤲🏼

Bu testler kuruma cizgisi, negatif yani testleriniz

Peki adetim 1 gün gecikti ve sonra adet oldum ilk gün pembemsi ve çok az kanamam oldu 2 ve 3.güne adetim çoğaldı 4 5 yine adetim az oldu 6.güne 2 3 damla geldi normalde adetim 8 gün sürer ve dolu dolu geçer günde 2 yada 3 ped değiştiririm acaba üstünemi gördüm yada kimyasal gebelik gibi bişeymi bence var bişeyler hissediyorum ve gebelik testlerinde çok silik çıkıyor

Peki adetim 1 gün gecikti ve sonra adet oldum ilk gün pembemsi ve çok az kanamam oldu 2 ve 3.güne adetim çoğaldı 4 5 yine adetim az oldu 6.güne 2 3 damla geldi normalde adetim 8 gün sürer ve dolu dolu geçer günde 2 yada 3 ped değiştiririm acaba üstünemi gördüm yada kimyasal gebelik gibi bişeymi bence var bişeyler hissediyorum ve gebelik testlerinde çok silik çıkıyor
Bence kimyasal yaşamışsın

Back
X