En yakın sağlık ocağı test yapacaktır sabah gitmeniz lazım devlet aciller beta bakmıyor bakanlar nadir. Beklemek istemiyorum diyorsanız özel acile gidin ve beta testi isteyinMerhaba gebelik testi pozitif çıktı, kanda gebeliğe nasıl baktırırım, acilde baktırsam olurmu ne söylemem gerekir, birde sonucu ne zaman çıkıyor
Sağlık ocağında baktırabilirisn ama orda sonuç bazen kaç gün sonra çıkıyor özelde verebilirsin 2 3 saate çıkar devlet acilde felan zor bakmiyorlar pek belki suramda ağrı var adetim geçti gibi şeyler söylersen öyle olabilir oda belki hayırlı olsunMerhaba gebelik testi pozitif çıktı, kanda gebeliğe nasıl baktırırım, acilde baktırsam olurmu ne söylemem gerekir, birde sonucu ne zaman çıkıyor
ben de cuma günü testle öğrenmiştim gebe olduğumu. akşam dayanamadım devlet acile gittim bir haftadır midemin bulandığını, başımın döndüğünü söyledim (gerçekti bu arada stresten hemen etkilenmiştimMerhaba gebelik testi pozitif çıktı, kanda gebeliğe nasıl baktırırım, acilde baktırsam olurmu ne söylemem gerekir, birde sonucu ne zaman çıkıyor
Siz doktora gittiğinizde başım dönüyor midem bulanıyor kan değerlerime bakarmısnız dediniz yoksa beta değerime bakarmısnız filan demek lazmben de cuma günü testle öğrenmiştim gebe olduğumu. akşam dayanamadım devlet acile gittim bir haftadır midemin bulandığını, başımın döndüğünü söyledim (gerçekti bu arada stresten hemen etkilenmiştim) gebelik şüphemin de olduğunu söylemiştim bilmiyormuş gibi. bakmışlardı beta.
beta demedim belirtileri söyleyip gebelik ihtimalim de var dedim sadece doktor bakmış zaten betaya daSiz doktora gittiğinizde başım dönüyor midem bulanıyor kan değerlerime bakarmısnız dediniz yoksa beta değerime bakarmısnız filan demek lazm
Yarın gidin doktora kesenizi görürsünüz. Bu ara 2-3 hafta değil. Yaklaşık 5 haftalık gebelik sizinki.Özelde yaptırdım hanımlar beta 4137 çıktı 2,5 3 haftalık gebeymişim. Ben sonuca kendim baktım sizce doğrumu, bide Ultrasonda şuan gozukmeyebilirmiş. Ne zaman gözükür.
Öğrendim 4 haftalık dediYarın gidin doktora kesenizi görürsünüz. Bu ara 2-3 hafta değil. Yaklaşık 5 haftalık gebelik sizinki.
Başlangıçfa kese boyutu çok küçük olduğundan mm hesabı doğru yapılamıyor. Gelecek haftalarda netleşir.Öğrendim 4 haftalık dedi
İnşallah teşekkür ederim kaç haftadan sonra muayene olmam gerekirBaşlangıçfa kese boyutu çok küçük olduğundan mm hesabı doğru yapılamıyor. Gelecek haftalarda netleşir.
Tebrik ederim, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza da alırsınız
merhaba tebrikler, 4 haftalıkta kese boyutunuz neydi?Öğrendim 4 haftalık dedi
merhaba tebrikler, 4 haftalıkta kese boyutunuz neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?