Gebelik testi pozitif diğeri negatif nedenn

masalquinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
87
19
3
22
Kızlar reglım 9 gün geçikti 4.günü test yaptım aşırı hafif çıktı pek emin olamadım.2,3 gün somra erken gebelik testi aldım anında iki çizgi çıktı ama oda hafifti ve bugün akşam kaset test alıp tekrar yaptım negatif sizce gebe miyim neden böyle oldu. Çok üzgünüm 😔

Eklentiler

• 1000041247.webp
    1000041247.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 235
  • 6387d171-fadb-488e-98f6-dbc7116df6e1-1_all_4585.webp
    6387d171-fadb-488e-98f6-dbc7116df6e1-1_all_4585.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 222
  • 1000040967.webp
    1000040967.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 225
Kızlar reglım 9 gün geçikti 4.günü test yaptım aşırı hafif çıktı pek emin olamadım.2,3 gün somra erken gebelik testi aldım anında iki çizgi çıktı ama oda hafifti ve bugün akşam kaset test alıp tekrar yaptım negatif sizce gebe miyim neden böyle oldu. Çok üzgünüm 😔
9 gün zaten gecikmiş var görünüyor sağlık ocağı yakında sabahtan kan ver

Bende şuan aynı durumdayim sizinle gecimemim 9.gunu adetime 6 gün varken birliktelik yaşadık normalde senelerdir o şekilde korunuyoruz ama bu ay adetim gelmedi 9 gün oldu tık yok belimde ve sol kasığımda baya ağrım oluyor gelmiyor ama erken gebelik testi pozitif kan testi negatif cikiyor adetim gecmesinin 5.gunu kan verdim negatif bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım kaset test negatif diğeri pozitif çıkıyor randevular dolu kadın doğuma sıra alamıyorum sabah yeniden avox marka alacağım test çok güvenli diyorlar duruma göre hareket edeceğim artık

Bende şuan aynı durumdayim sizinle gecimemim 9.gunu adetime 6 gün varken birliktelik yaşadık normalde senelerdir o şekilde korunuyoruz ama bu ay adetim gelmedi 9 gün oldu tık yok belimde ve sol kasığımda baya ağrım oluyor gelmiyor ama erken gebelik testi pozitif kan testi negatif cikiyor adetim gecmesinin 5.gunu kan verdim negatif bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım kaset test negatif diğeri pozitif çıkıyor randevular dolu kadın doğuma sıra alamıyorum sabah yeniden avox marka alacağım test çok güvenli diyorlar duruma göre hareket edeceğim artık
Eğer silik çizgi çıkarsa direk kan verecm tekrardan

Uff çok stresli, ben gidip kan verdim orda iki kere kan testi aldılar dediler ki gebelik olabilir sonra dediler yok ama bende hala adet olmadım ve dediğiniz durumlar bende de var uzun zamandır da test yapmadım bende bakayım

Bende sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim negatif kanın pozitife dönme durumu var mı acaba

Eklentiler

• IMG_9779.webp
    IMG_9779.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 61
Back
X