Gebelik testi pozitif kan negatif

womaneng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
1
0
1
28
merhaba reglme 3 gun var sıddetlı kasık agrım var 3 adet gebelık testı yaptırdım ucundede silik çizgi çıktı kan testi verdim beta hcg 0,100 çıktı benzer durum basına gelen var mı

merhaba reglme 3 gun var sıddetlı kasık agrım var 3 adet gebelık testı yaptırdım ucundede silik çizgi çıktı kan testi verdim beta hcg 0,100 çıktı benzer durum basına gelen var mı
Açıkcası gebelik olduğunu sanmıyorum, erken de yaptırmamışsınız

Geç döllenme olduğunda kanda çıkmaya biliyor.bi kaç gün daha sabr edip tekrar yapın derim

Silik çizgi ilk 5 dk içinde mi çıktı?
Daha sonra çıktığında dikkate almamak gerek çünkü.

Daha oncede bi kac arkadas boyle yazdi onlarada yazmistim ayni seyi yasadigim icin. Benimde evdeki tum testler pozitif cikiyordu belirtiler vardi ama kanda negatif cikiyordu doktor baya testler uyguladi herseyime bakti ve idrarimda agir bir enfeksiyon oldugunu soyledi enfeksiyon testlerin oyle cikmasina neden olmus isterseniz sizde bir idrar testi verin enfeksiyon icin

Merhaba kızlar. Adet döngüm normalde 25-26 gün civarındadır hep. Bu ay gecikmemin 4, günü oldu. Dün Erken gebelik testi yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı. 1 yıldır hamile kalamıyorum çikolata kistinden dolayı. Aşırı sevindim ve kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. Böyle olup hamile kalan varmı? Henüz kanamam olmadı hala.

Eklentiler

• 7CF49B83-7668-4CEB-B17F-782AA6D7DA4F.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu evdeki testlere nasıl güveneceğiz bilmiyorum erinmedim altı tane test yaptım yarısı pozitif yarısı negatif çıktı iki gün gecikmeli adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…