• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi pozitif kan negatif

Merhabalar kızlar,

4 gün önce gebelik testim pozitif çıktı hiç bekleme süresi beklemedim bile gayet belirgin sonra akşam kan verdim ve 2 ml çıktı negatif üzerinden 4 gün geçti 10 gündür regl olmuyorum . Kasığımda doluluk hissi ağrı devam ediyor . Bazen regl olacak gibi hem karnımda hem belimde ağrı oluyor göğüslerde hassasiyet var ve bugün tekrar sağlık ocağına gidip tekrar kan vermek istedim emin olmak için ilaç falan alıyım diye ama kan vermene gerek yok negatif bu değer yükselmez dedi kist olabilir dedi ama bunun 3 ay öncesinde ben ulstrasonla bakıldı detaylı ilaçlı tüplerim açık mı diye kontrol edildi ve bir problem yok denmişti neden olabilir acaba
Benim 1.5 yaşında bir oğlum var oyuzden gebelik istemiyordum 1 haftadır adetim gecikti 3 gün önce evde test yaptım negatif çıktı kan verdim onda da negatif sonra adet söktürücü alayım diye dokyora gittim muayene etti beni gebelik yok ddi adet söktürücü verdi 2 gündür kullanıyorum adet olmak için bugün yine evde test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim kanda negatif çıkmış sevindim çünkü istemiyordum bebeğim küçük daha düşünmüyordum zaten bide korunuyoruz sizin adınıza sevindim ama şuan aklıma bsyler takıldı sizin kan yanlış çıkmış diye ama doktor muayene etti bile beni yok dedi anlamadım bsy evde test yapmaktan gidip kan vermekten yoruldum gurbetteyim ailem yok yanimda eşim ben oğlum oğlum küçük ve çok huysuzz durmuyor 😐

Merhabalar kızlar,

4 gün önce gebelik testim pozitif çıktı hiç bekleme süresi beklemedim bile gayet belirgin sonra akşam kan verdim ve 2 ml çıktı negatif üzerinden 4 gün geçti 10 gündür regl olmuyorum . Kasığımda doluluk hissi ağrı devam ediyor . Bazen regl olacak gibi hem karnımda hem belimde ağrı oluyor göğüslerde hassasiyet var ve bugün tekrar sağlık ocağına gidip tekrar kan vermek istedim emin olmak için ilaç falan alıyım diye ama kan vermene gerek yok negatif bu değer yükselmez dedi kist olabilir dedi ama bunun 3 ay öncesinde ben ulstrasonla bakıldı detaylı ilaçlı tüplerim açık mı diye kontrol edildi ve bir problem yok denmişti neden olabilir acaba
Hayır li olsun benimde kaç günüm geçti kan 2 çıktı acaba adete bir kaç gün kala korumasız ilişki yaşadım kalmış olabilir miyim ama negatif adetim son aylarda sapmiyordu o yüzden bir kaç gün geçince suphelendim

Back
X