- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 53
- 30
- Konu Sahibi Balbadem13
Kızlar bugün adet günümdü dayanamadım test yaptım ilk başta negatifti ama 7 8 saat sonra böyle silik çizgi vardı hiç başınıza böyle bir şey geldi mi sizce durum ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test albi sanirim. Sonradan hep böyle cizgi çıkıyor. İlk 10 dk önemli olan. Bende 2 saat sonra bundan daha koyu çıkmıştı akşamında hasta oldumKızlar bugün adet günümdü dayanamadım test yaptım ilk başta negatifti ama 7 8 saat sonra böyle silik çizgi vardı hiç başınıza böyle bir şey geldi mi sizce durum neEki Görüntüle 2783454
Geç döllenmeyse çıkmayabilir. Yoksa çıkarAnladım teşekkürler ben de ümitlenmiştim . Peki hamilelik olsa adet günü hemen ikinci çizgi çıkar mı sizce
Teşekkürler cevapladiginiz için.bu ay ikinci ayımız deniyoruz bu aydan ümitliydim olmayınca moralim bozulduGeç döllenmeyse çıkmayabilir. Yoksa çıkar
Henüz yeni umudunuzu kaybetmeyin. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin bebișiniz inşallahTeşekkürler cevapladiginiz için.bu ay ikinci ayımız deniyoruz bu aydan ümitliydim olmayınca moralim bozuldu
Amin inşallah hepimize Allah'ım hayırlısını nasip etsinHenüz yeni umudunuzu kaybetmeyin. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin bebișiniz inşallah![]()
Geçte döllense hemen çıkar çizgi adet vaktinde. Çünkü bu testler 3-4 gün öncesinde bile silik gösteriyor. Ama istersen bir de erken gebelik testi ile deneAnladım teşekkürler ben de ümitlenmiştim . Peki hamilelik olsa adet günü hemen ikinci çizgi çıkar mı sizce
Amin inşallah hepimize Allah'ım hayırlısını nasip etsinHenüz yeni umudunuzu kaybetmeyin. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin bebișiniz inşallah![]()
Teşekkürler. Ovulasyon günlerinde ilişkide bulunduk bu yüzden ümitliydim biraz üzüldümGeçte döllense hemen çıkar çizgi adet vaktinde. Çünkü bu testler 3-4 gün öncesinde bile silik gösteriyor. Ama istersen bir de erken gebelik testi ile dene
İnşallah vardır canım sonuçta o gebelik testleri de her zaman yüzde yüz doğru değil. 2-3 gün daha gecikirse kan aldırırsınAmin inşallah hepimize Allah'ım hayırlısını nasip etsin
Teşekkürler. Ovulasyon günlerinde ilişkide bulunduk bu yüzden ümitliydim biraz üzüldüm
Haklısınız hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimİnşallah vardır canım sonuçta o gebelik testleri de her zaman yüzde yüz doğru değil. 2-3 gün daha gecikirse kan aldırırsın