Gebelik testi pozitif mi negatif mi bskar mısınız kızlar?

Balbadem13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
401
584
53
30
Kızlar bugün adet günümdü dayanamadım test yaptım ilk başta negatifti ama 7 8 saat sonra böyle silik çizgi vardı hiç başınıza böyle bir şey geldi mi sizce durum ne
IMG_20210215_084548.webp

Kızlar bugün adet günümdü dayanamadım test yaptım ilk başta negatifti ama 7 8 saat sonra böyle silik çizgi vardı hiç başınıza böyle bir şey geldi mi sizce durum neEki Görüntüle 2783454
Test albi sanirim. Sonradan hep böyle cizgi çıkıyor. İlk 10 dk önemli olan. Bende 2 saat sonra bundan daha koyu çıkmıştı akşamında hasta oldum

Anladım teşekkürler ben de ümitlenmiştim . Peki hamilelik olsa adet günü hemen ikinci çizgi çıkar mı sizce

Anladım teşekkürler ben de ümitlenmiştim . Peki hamilelik olsa adet günü hemen ikinci çizgi çıkar mı sizce
Geçte döllense hemen çıkar çizgi adet vaktinde. Çünkü bu testler 3-4 gün öncesinde bile silik gösteriyor. Ama istersen bir de erken gebelik testi ile dene

Henüz yeni umudunuzu kaybetmeyin. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin bebișiniz inşallah 🤗
Amin inşallah hepimize Allah'ım hayırlısını nasip etsin
Geçte döllense hemen çıkar çizgi adet vaktinde. Çünkü bu testler 3-4 gün öncesinde bile silik gösteriyor. Ama istersen bir de erken gebelik testi ile dene
Teşekkürler. Ovulasyon günlerinde ilişkide bulunduk bu yüzden ümitliydim biraz üzüldüm

Amin inşallah hepimize Allah'ım hayırlısını nasip etsin

Teşekkürler. Ovulasyon günlerinde ilişkide bulunduk bu yüzden ümitliydim biraz üzüldüm
İnşallah vardır canım sonuçta o gebelik testleri de her zaman yüzde yüz doğru değil. 2-3 gün daha gecikirse kan aldırırsın

Back
X