Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, adetim 3 gün gecikti. Kas ağrısı kasık bel ağrım var. Sürekli uyku halindeyim. Kan testi için gitsem doktor daha önce herşey de kendinizi hamile sanıyorsunuz dedi. Çekiniyorum şimdi gitmeye de. Testen de emin olamadım.
Yok yok aynı doktora gitsin de görsün her şey de kendini hamile sanmak neymiş
Neyse asıl önemli olan bu değil tabi çok tebrikler sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Kızlar merhaba, adetim 3 gün gecikti. Kas ağrısı kasık bel ağrım var. Sürekli uyku halindeyim. Kan testi için gitsem doktor daha önce herşey de kendinizi hamile sanıyorsunuz dedi. Çekiniyorum şimdi gitmeye de. Testen de emin olamadım.
Yok yok aynı doktora gitsin de görsün her şey de kendini hamile sanmak neymiş
Neyse asıl önemli olan bu değil tabi çok tebrikler sağlıklı bir gebelik olsun inşallah