• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi pozitif olmasına rağmen ovülasyon testi çok silik olabilir mi

Olabilir mi, böyle bir durumla karşılaşan var mı
Ovülasyon testi ne zaman koyulasmaya başlar
Canım gebelik var mı şuan sende yani gebesin ama ovalüsyon silik mi çıkıyor? Ben birkaç gebelik yaşamış biri olarak söyleyeyim ovalüsyon koyuya yakın çıkıyordu gebelik testi yapıyordum silik cıkıyordu yani küçük bir degerde bile ovalüsyon koyuya yakın çıkıyor

Canım gebelik var mı şuan sende yani gebesin ama ovalüsyon silik mi çıkıyor? Ben birkaç gebelik yaşamış biri olarak söyleyeyim ovalüsyon koyuya yakın çıkıyordu gebelik testi yapıyordum silik cıkıyordu yani küçük bir degerde bile ovalüsyon koyuya yakın çıkıyor
Yok yani emin değilim bir gebenin günlüğü kaset test yaptım gölge çizgi arası bir şey çıktı.
Ama ovülasyon silik o yüzden var mıdır böyle bir şey diye merak ettim. Çatlamadan sonra 9.günüm bugün.
Hcg testi aşaıdaki bak canım

IMG_20250522_103819~3.webp

Yok yani emin değilim bir gebenin günlüğü kaset test yaptım gölge çizgi arası bir şey çıktı.
Ama ovülasyon silik o yüzden var mıdır böyle bir şey diye merak ettim. Çatlamadan sonra 9.günüm bugün.

Eki Görüntüle 3595160
Bu kuruma çizgisi benim de böyleydi kendisine sormuştum isterseniz bir gebenin günlüğü sayfasına sorun içiniz rahat eder

Eki Görüntüle 3595160
Bu test yalancı çizgi çıkarabiliyor bende çıkarmıştı inşallah seninki doğrudur başka markayla da dene canım

Rica etsem benimkine de bakar mısınız bugün adet günüm ve sabah ovulasyon testi yaptım yorumlayabilir misiniz lütfen

Eklentiler

• IMG_20250523_175553_000.webp
    IMG_20250523_175553_000.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 18
Back
X