- 24 Aralık 2024
- 1.868
- 913
- 38
- Konu Sahibi banaderlerelif
Olabilir mi, böyle bir durumla karşılaşan var mı
Ovülasyon testi ne zaman koyulasmaya başlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gebelik var mı şuan sende yani gebesin ama ovalüsyon silik mi çıkıyor? Ben birkaç gebelik yaşamış biri olarak söyleyeyim ovalüsyon koyuya yakın çıkıyordu gebelik testi yapıyordum silik cıkıyordu yani küçük bir degerde bile ovalüsyon koyuya yakın çıkıyorOlabilir mi, böyle bir durumla karşılaşan var mı
Yok yani emin değilim bir gebenin günlüğü kaset test yaptım gölge çizgi arası bir şey çıktı.Canım gebelik var mı şuan sende yani gebesin ama ovalüsyon silik mi çıkıyor? Ben birkaç gebelik yaşamış biri olarak söyleyeyim ovalüsyon koyuya yakın çıkıyordu gebelik testi yapıyordum silik cıkıyordu yani küçük bir degerde bile ovalüsyon koyuya yakın çıkıyor
Bu kuruma çizgisi benim de böyleydi kendisine sormuştum isterseniz bir gebenin günlüğü sayfasına sorun içiniz rahat ederYok yani emin değilim bir gebenin günlüğü kaset test yaptım gölge çizgi arası bir şey çıktı.
Ama ovülasyon silik o yüzden var mıdır böyle bir şey diye merak ettim. Çatlamadan sonra 9.günüm bugün.
Hcg testi aşaıdaki bak canım
Eki Görüntüle 3595160
Sordum ama cevap gelmedi daha.. Bence de öyle yaBu kuruma çizgisi benim de böyleydi kendisine sormuştum isterseniz bir gebenin günlüğü sayfasına sorun içiniz rahat eder
Bu test yalancı çizgi çıkarabiliyor bende çıkarmıştı inşallah seninki doğrudur başka markayla da dene canımYok yani emin değilim bir gebenin günlüğü kaset test yaptım gölge çizgi arası bir şey çıktı.
Ama ovülasyon silik o yüzden var mıdır böyle bir şey diye merak ettim. Çatlamadan sonra 9.günüm bugün.
Eki Görüntüle 3595160
Yarın sabah laboquickle deneyecegim bakalımBu test yalancı çizgi çıkarabiliyor bende çıkarmıştı inşallah seninki doğrudur başka markayla da dene canım
Rica etsem benimkine de bakar mısınız bugün adet günüm ve sabah ovulasyon testi yaptım yorumlayabilir misiniz lütfenCanım gebelik var mı şuan sende yani gebesin ama ovalüsyon silik mi çıkıyor? Ben birkaç gebelik yaşamış biri olarak söyleyeyim ovalüsyon koyuya yakın çıkıyordu gebelik testi yapıyordum silik cıkıyordu yani küçük bir degerde bile ovalüsyon koyuya yakın çıkıyor
Gebelik olabilir olmayadabilir gebelik testi yapmalısınızRica etsem benimkine de bakar mısınız bugün adet günüm ve sabah ovulasyon testi yaptım yorumlayabilir misiniz lütfen
Koyu deil bu canımRica etsem benimkine de bakar mısınız bugün adet günüm ve sabah ovulasyon testi yaptım yorumlayabilir misiniz lütfen
Yarın insallh adet olmazsam tekrar yapacağım eğer daha koyu olursa unut var demektir değil miKoyu deil bu canım
Bir gebenin günlüğü silik olan biten paketten son kalan daha koyu olan yeni açtığım paketteki restim sonucu böyle saçmalık olabilir mi ya biri koyu biri açık aynı marka test ?Yok yani emin değilim bir gebenin günlüğü kaset test yaptım gölge çizgi arası bir şey çıktı.
Eki Görüntüle 3595160
Aynı idrarla yapmadıysan olabilirBir gebenin günlüğü silik olan biten paketten son kalan daha koyu olan yeni açtığım paketteki restim sonucu böyle saçmalık olabilir mi ya biri koyu biri açık aynı marka test ?
Aynı idrarla yapmadıysan olabilirama aynı idrarsa ikinci test biraz bozuk gibi. Yumurta çatlamak üzere değerlendiri
Aynı idrarla yaptım canım 14 ünden bugüne yumurta çatlamaması normal mi hafif yarım ton açılsa bile çatlama sayıyor bazıları o zaman beyaz olmadan çatlama olmuyor muAynı idrarla yapmadıysan olabilirama aynı idrarsa ikinci test biraz bozuk gibi. Yumurta çatlamak üzere değerlendirin
![]()
Canım benim testime bakar mısın pcos kutum o yüzden mi hep koyu çıkıyor henüz pik görmedim sanırımAynı idrarla yapmadıysan olabilirama aynı idrarsa ikinci test biraz bozuk gibi. Yumurta çatlamak üzere değerlendirin
![]()
Merhaba bu testin sonucunda hamile misiniz kesinleşti mi acabaYok yani emin değilim bir gebenin günlüğü kaset test yaptım gölge çizgi arası bir şey çıktı.
Eki Görüntüle 3595160
Merhaba evet :)Merhaba bu testin sonucunda hamile misiniz kesinleşti mi acaba
Hayırlı olsun benim de 9 günüm var testim sabah böyle çıktı ama başka test denedim hiç çıkmadı. Sizin adınıza çok sevindim bana da dua eder misiniz <3Merhaba evet :)
Benim ilk gölge gördüğüm günden sonra baska testle yaptııgmda cıkmamıstı. İli gün sonra cok silik bir sekilde gölge çıkarmıştı labowuick de.. Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun benim de 9 günüm var testim sabah böyle çıktı ama başka test denedim hiç çıkmadı. Sizin adınıza çok sevindim bana da dua eder misiniz <3