Gebelik testi pozitif olup kanda negatif çıkıpta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı???

Canim soyledigin sey cok olmaz birsey, belliki test hataliymis, cunku testde cikan kanda hayli hayli cikar, cikmiyorsa test hatalidir. Ha tabi labaratuarda da hata olabilir ama bu testde hata olmasi olasiligindan coook daha az :110: Gonluncesi olsun :anneadayı::KK200:

Canım Merhaba 2 gündür yazdıklarını okuyorum bnde seninle beraber merakla sonucunu bekliyordum hatta negatifi görünce çok üzüldüm . Burda bi kaç kişinin bat tarihi gectikten sonra hastaneye gidip negatif sonuc üzerine adet söktürücü tavsiye edildiğini okumuştum ve bu kişiler sonradan hamile olduklarını ogrenmisler.tabi ilacı kullanan düşük yapmıştı . En iyisi sabır ve dua .inşallah bu sefer olmasa dahi tez zamanda anne olursun

Canım Merhaba 2 gündür yazdıklarını okuyorum bnde seninle beraber merakla sonucunu bekliyordum hatta negatifi görünce çok üzüldüm . Burda bi kaç kişinin bat tarihi gectikten sonra hastaneye gidip negatif sonuc üzerine adet söktürücü tavsiye edildiğini okumuştum ve bu kişiler sonradan hamile olduklarını ogrenmisler.tabi ilacı kullanan düşük yapmıştı . En iyisi sabır ve dua .inşallah bu sefer olmasa dahi tez zamanda anne olursun
canim sokturucu düşük yaptirmaz. Enteresan ama söktürücüler döllenme varsa düşük degilde tam tersi bebisin tutunmasini kolaylastirir. O durumlardaki düşükler zaten olacakmistir.

Öyle yazmışlar diye hatırlıyorum bende bu konulara aşina değilim.korkudan ağrı kesici içmiyorum.Her duyduğumuza da inanmak kolay geliyo teşekkür ederim bilgi için

canım benim bir arkadaşımın başına geldi. ilk iki ay hem test hem de kan da negatif çıktı çok enteresan. ben hissediyorum hamileyim dedi artık dalga geçecektik ama 2 ay sonra anlaşıldı hamile oldugu :halay:

Bende hissediyorum hamile oldugumu eşim inanmıyor ama ben hissediyorum 1 hafta sonra kan tahlili yaptırcam tekrar

Ben idrar değil ama kan tahlili yaptırdım bata 7 gun kala negatf çıktı üzüldüm baya 3 gün sonra bida yaptrdim sabirsizim ya poztf çıktı yani en erken 10 günde ogreniyomus

image.webp Ben varım. Bata 2 gün kala hcg 1.17 çıktı aradan bir hafta geçti hala regl olmayınca evde idrar testi yaptım sonuç buydu şimdi de kalp atışlarını duymayı bekliyoruz

Keske doktora gitseydin cunku ilk dusugumde once idrar yahlili yaptirdim pozitifti kan tahlilimde 1 kusurdu sonuc negatif doktorum bakti dusuk yapmisin kanla atacaksin demisti ertesi ay tekrar hamile kalmistim dra gitmen daha iyi olur

Keske doktora gitseydin cunku ilk dusugumde once idrar yahlili yaptirdim pozitifti kan tahlilimde 1 kusurdu sonuc negatif doktorum bakti dusuk yapmisin kanla atacaksin demisti ertesi ay tekrar hamile kalmistim dra gitmen daha iyi olur

Kan ile kendiliğinden mi attı peki yoksa ilaç felan verdimi

Back
X