Gebelik testi resimli

Nigar1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
54
7
1
27
Merhaba. Ovulasyon günüm 17. Gün.
Şu an 29. Gündeyim. Test yaptım, ilk başta C çizgisi bile çok silik çıkmıştı, ikinci çizgi hiç görünmüyodu. Fakat 4-5 saat sonra baktığımda böyleydi. Bir fikri olan var mı?

.

Eklentiler

• IMG_20230224_214041.webp
    IMG_20230224_214041.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 421
Kuruma çizgisi desem bu şekilde olmaz..
Bariz var gibi ama üstünden zaman geçmiş..
Kan vermelisiniz çok gördük böyle testler olup gebe kalan ..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

Kuruma çizgisi desem bu şekilde olmaz..
Bariz var gibi ama üstünden zaman geçmiş..
Kan vermelisiniz çok gördük böyle testler olup gebe kalan ..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
İnşallah,hayırlısı. Ben Azerbaycanda yaşıyorum, kan vermem için Pazartesiyi beklemeliyim. Bugün bi test daha yapıcam,başka marka

Yaa tebrikler, çok sevindim kaç haftalık
Teşekkürler, geçen cumartesi gittim, ne bebek ne kese göründü, betaya baktırdım 1870 çıktı, SATa göre 5+1 olmalı idi ama doktor henüz 3-4 hafta olabiliceğini dedi. Bu Cumartesi tekrar kontrole gideceğim

Teşekkürler, geçen cumartesi gittim, ne bebek ne kese göründü, betaya baktırdım 1870 çıktı, SATa göre 5+1 olmalı idi ama doktor henüz 3-4 hafta olabiliceğini dedi. Bu Cumartesi tekrar kontrole gideceğim
Kese gözükmesi için beta en az 3000 olması gerekiyor. Hafta konusunada çok endişelenme canım, ben Sat'a göre şu an 10 haftalık olmam gerekirken ultrason görüntüsüne göre 8+1 haftalığım

Kese gözükmesi için beta en az 3000 olması gerekiyor. Hafta konusunada çok endişelenme canım, ben Sat'a göre şu an 10 haftalık olmam gerekirken ultrason görüntüsüne göre 8+1 haftalığım
Benim ilk hamileliğim boş gebelik olduğu için elimde olmadan endişeleniyorum. Siz ilk ne zaman görmüştünüz bebeği?

Merhaba. Ovulasyon günüm 17. Gün.
Şu an 29. Gündeyim. Test yaptım, ilk başta C çizgisi bile çok silik çıkmıştı, ikinci çizgi hiç görünmüyodu. Fakat 4-5 saat sonra baktığımda böyleydi. Bir fikri olan var mı

Back
X