Gebelik testi sabah pozitifti ama regl başladı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nmsc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nmsc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
362
56
28
32
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır üye olmadığım halde burdaki tüm konuları okumuş biri olarak sonunda üye olmaya karar verdim. Sabah evden çıkarken gebelik testi yaptım ve ilk on dakika da silikte olsa beş aydır göremediğim pozitifi gördüm. Adetime 2 gün varken iş çıkışı hasta oldum sanırım. Kahverengi lekelenmem oldu:( halbuki kan testine gidecektim. Ondan sonra gelen olmadı ama adet belirtilerim var. Sizce yine de gebe olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıdır yerleşme kanamasında regl sancısı olur mu? Yardım eder misiniz
aşağıya testimi de koyuyorum. Markası days comfort kullananlar yanlış pozitif veriyor mu?

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır üye olmadığım halde burdaki tüm konuları okumuş biri olarak sonunda üye olmaya karar verdim. Sabah evden çıkarken gebelik testi yaptım ve ilk on dakika da silikte olsa beş aydır göremediğim pozitifi gördüm. Adetime 2 gün varken iş çıkışı hasta oldum sanırım. Kahverengi lekelenmem oldu:KK43: halbuki kan testine gidecektim. Ondan sonra gelen olmadı ama adet belirtilerim var. Sizce yine de gebe olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıdır yerleşme kanamasında regl sancısı olur mu? Yardım eder misiniz
aşağıya testimi de koyuyorum. Markası days comfort kullananlar yanlış pozitif veriyor mu?
Evet olabilir bence git bu kan ver belki kimyasal olur ama devamı gelmedi diyorsun bence git riske atma kan ver

Evet olabilir bence git bu kan ver belki kimyasal olur ama devamı gelmedi diyorsun bence git riske atma kan ver
Teşekkür ederim cevabın için. Adet günüme iki gün var adet gününe kadar açılmazsa gideyim diyorum. Aylardır o kadar cok test yaptım ki burdaki coğunluk gibi. Devamı gelmedi dediğim de 3 4 saat oldu ilk kez pozitif görünce :)))

Testinizi atarmısınız.

Kimyasal gebelik olabilir, hatali pozitif olabilir, yerlesme kanamasi olmasi icin cift cizginin daha kanamadan sonra cikmasi gerek diye düşünüyorum. Damla damla degil de bir akış halindeyse adet kanamasıdır.

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır üye olmadığım halde burdaki tüm konuları okumuş biri olarak sonunda üye olmaya karar verdim. Sabah evden çıkarken gebelik testi yaptım ve ilk on dakika da silikte olsa beş aydır göremediğim pozitifi gördüm. Adetime 2 gün varken iş çıkışı hasta oldum sanırım. Kahverengi lekelenmem oldu:KK43: halbuki kan testine gidecektim. Ondan sonra gelen olmadı ama adet belirtilerim var. Sizce yine de gebe olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıdır yerleşme kanamasında regl sancısı olur mu? Yardım eder misiniz
canım kırmızı değilse sorun yapma yerleşme kanamasıdır benimde testen sonra geldii ağrı adet ağrısı gibi tabi ki şu an çekiyorum mesela :)

Kimyasal gebelik olabilir, hatali pozitif olabilir, yerlesme kanamasi olmasi icin cift cizginin daha kanamadan sonra cikmasi gerek diye düşünüyorum. Damla damla degil de bir akış halindeyse adet kanamasıdır.
yok canm ben cuma günü yaptım silikte olsa cıktı çizği pazar günüde kanama geldii pazarteside kan testi yaptırdm

canım kırmızı değilse sorun yapma yerleşme kanamasıdır benimde testen sonra geldii ağrı adet ağrısı gibi tabi ki şu an çekiyorum mesela :)
Testinizi atarmısınız.

Eklentiler

• C869C21A-12BA-4E90-954C-2D448F1DBCFA.webp
    C869C21A-12BA-4E90-954C-2D448F1DBCFA.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 419
yok canm ben cuma günü yaptım silikte olsa cıktı çizği pazar günüde kanama geldii pazarteside kan testi yaptırdm
Yerleşir, bu sebeple kanama olur, sonra hormon kana karışır diye düşünmüştüm. Sırası budur diye.

Kimyasal gebelik olmus o zaman. ilk 10 dakikada mi cikti?

Yeni olduğumdan mesaj cevap vermeyi kavrayamadım herkese göndermiş gibi oldum sanırım soryy:)

ilk 5 dakika da hayalet gibi çıktı on dakika da bu hale geldi. Kanama devam etmez umarım . Yerleşme kanaması denilen şey her ay adet başı zaten beni düşündürüyor sonra adete dönüşüyor ama 2 günüm vardı regle bakalım hayırlısı

Yeni olduğumdan mesaj cevap vermeyi kavrayamadım herkese göndermiş gibi oldum sanırım soryy:)
Sıkıntı yok evet testiniz pozitif kan verin sıtres yapmayın inşallah sağlıklı gebeliktir.

Merhaba,
Ben o markayı kullandım hiç yanlış sonuç almadım . Hevesini kırmak istemem ama idrara kan veya kum karıştığı zamanda idrar testleri pozitif çıkabiliyor.
Tabii İmplantasyon kanaması da olabilir. Testin pozitif çıkmış kanamanın devamı gelmemiş ertelemeden doktora git derim. Benim de ilk gebeliğimde adet günümde kanamam olmuştu devamı gelmedi 10 gün sonra doktora gittim düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı. Gebeliklerde kanamalar hiçbir zaman normal değildir. Hafife almayın derim.

Merhaba,
Ben o markayı kullandım hiç yanlış sonuç almadım . Hevesini kırmak istemem ama idrara kan veya kum karıştığı zamanda idrar testleri pozitif çıkabiliyor.
Tabii İmplantasyon kanaması da olabilir. Testin pozitif çıkmış kanamanın devamı gelmemiş ertelemeden doktora git derim. Benim de ilk gebeliğimde adet günümde kanamam olmuştu devamı gelmedi 10 gün sonra doktora gittim düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı. Gebeliklerde kanamalar hiçbir zaman normal değildir. Hafife almayın derim.
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun. gebeysem de umarım sağlıklı olur. Yarın gitmeyi düşünüyorum devam gelmezse. Bu ay dostinex kullandım. O regl tarihini ileri mi attı bilmiyorum . Suan hormon değerlerim de cok normal sayılmaz ama bir umut işte

Back
X