Betanız kac benim beta 110 yarın tekrar verecegim kan ama benimde agrım varyok canm ben cuma günü yaptım silikte olsa cıktı çizği pazar günüde kanama geldii pazarteside kan testi yaptırdm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betanız kac benim beta 110 yarın tekrar verecegim kan ama benimde agrım varyok canm ben cuma günü yaptım silikte olsa cıktı çizği pazar günüde kanama geldii pazarteside kan testi yaptırdm
Ara ara kaset test yap ozaman yada saglık ocagına yaptır kan testi en azından soru işareti gitsin canimHayir doktor regl gecikmesinden 10 -15 gun sonra kadindoguma muayene ol dedi
Malesef gebe degilmisim kan testiyle ogrendikAra ara kaset test yap ozaman yada saglık ocagına yaptır kan testi en azından soru işareti gitsin canim
hangi test ile öğrendiniz birde yumurtlamadan kaç gün sonraydı acebaYani hamileliğimi adetden 1 hafta once oğrendim
Belirti yaşamıyorsanız kimyasaldir bende perşembe günü öğrendim kimyasal olduğunu pazar günüde kanamam başladı 5 haftalikti umarım sizin öyle değildirİnşallah isteyen herkese :) peki sizin belirtileriniz oldu mu? Benim olmadı bugün o kahverengi kanamayla birlikte kasık ağrım basladı sadece. Arada bir iki kere kalkarken kasıklarımda sancı olmuştu ama 5 6 aydır o kadar çok gebe sandım ki kendimi belirti arama dedim geçtim![]()
Hamile değilim ne yazık ki bendeBelirti yaşamıyorsanız kimyasaldir bende perşembe günü öğrendim kimyasal olduğunu pazar günüde kanamam başladı 5 haftalikti umarım sizin öyle değildir
AminAllah sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize cok zor bi durum
Merhaba arkadaşlar ,Merhaba,
Ben o markayı kullandım hiç yanlış sonuç almadım . Hevesini kırmak istemem ama idrara kan veya kum karıştığı zamanda idrar testleri pozitif çıkabiliyor.
Tabii İmplantasyon kanaması da olabilir. Testin pozitif çıkmış kanamanın devamı gelmemiş ertelemeden doktora git derim. Benim de ilk gebeliğimde adet günümde kanamam olmuştu devamı gelmedi 10 gün sonra doktora gittim düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı. Gebeliklerde kanamalar hiçbir zaman normal değildir. Hafife almayın derim.
Kimyasal gebelik yazmışsınız neredeyse aynı belirtileri yaşıyorum adet e yakın az kanama kahve akıntı ve aynı gün feci gaz sancısı. Dün prolaktin ölçümü için dr.a gittim gebelik testi de yapıldı <2 cıktı. Adet olmadım. Dostinex kullandım 1 ay kadar. Prolaktin 24 den 0.5 civarına düşmüş. Sizde sonuç nedir beta yükselmiş miMerhaba sanırım adetten 1 hafta önce öğrendiginize göre o gun kan gelmis sizde degilmi. Bende aynı durumdayım adetime 3 gun varken dün ve bugun sadece pede deyen kanamam var yani damla gibi değil ama adet gibi çokda değil test yapamıyorum ama 5 marta randevum var kdındogumda
Dediğiniz gibi kimyasalmış ozaman kontrolde ögrendim cok üzücüydü ama gecti yola devamKimyasal gebelik yazmışsınız neredeyse aynı belirtileri yaşıyorum adet e yakın az kanama kahve akıntı ve aynı gün feci gaz sancısı. Dün prolaktin ölçümü için dr.a gittim gebelik testi de yapıldı <2 cıktı. Adet olmadım. Dostinex kullandım 1 ay kadar. Prolaktin 24 den 0.5 civarına düşmüş. Sizde sonuç nedir beta yükselmiş mi
Adetiniz nasildi acaba aynı durumu yasiyorumdaCanim ben de hamileyim 1 hafta once oğrendim. Ve adet gunumde lekelenme de değil bildiğin kan geldi. Fazla değildi ama yani kocami arayip adet oldum dedim. Doktorum hcg tekrarla dedi. Artiş drvam ediyordu. Proluton igne ve progesteron fitilleri yazdi. Şu an 8 haftadayim yine de ara ara lekelenme oluyor. Bence hemen kimyasal düşünme kan testi ve ve sonra da tekrarla doktorunla konuş
Kirmizi renkde nasil soylesem adet kani gibi ama daha çok su kivamindaydiAdetiniz nasildi acaba aynı durumu yasiyorumda
Qbenimde öyle kan geliyor uzaninca gelmiyir ayağa kalkınca geliyir genelde ve idrar testi pozitif cikti ama adetim bende bisey anlamadimKirmizi renkde nasil soylesem adet kani gibi ama daha çok su kivamindaydi
Pozitif çiktiysa adet deyilsindir. Kan ver ve hemen progesteron fitil ya da haplarina başlatsin. Ben proluton diye iyne vuruldum kanamam durdu lekelenme devam etti. Hergun fitil koydum. Yani adetim deme. Benim o kadar kanamam olduki hamilelik boyunca. 8ci haftada şaril şaril kan geldi su gibi. Hatta buyuk pihti da duwdu. Gitti bebekler dedim ama çok shukur iyiydiler.Qbenimde öyle kan geliyor uzaninca gelmiyir ayağa kalkınca geliyir genelde ve idrar testi pozitif cikti ama adetim bende bisey anlamadim
Qbenimde öyle kan geliyor uzaninca gelmiyir ayağa kalkınca geliyir genelde ve idrar testi pozitif cikti ama adetim bende biseg anlamadimKirmizi renkde nasil soylesem adet kani gibi ama daha çok su kivamindaydi
Tamam canim cok sagol kan veriyim benPozitif çiktiysa adet deyilsindir. Kan ver ve hemen progesteron fitil ya da haplarina başlatsin. Ben proluton diye iyne vuruldum kanamam durdu lekelenme devam etti. Hergun fitil koydum. Yani adetim deme. Benim o kadar kanamam olduki hamilelik boyunca. 8ci haftada şaril şaril kan geldi su gibi. Hatta buyuk pihti da duwdu. Gitti bebekler dedim ama çok shukur iyiydiler.