Gebelik testi sabah pozitifti ama regl başladı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nmsc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah isteyen herkese :) peki sizin belirtileriniz oldu mu? Benim olmadı bugün o kahverengi kanamayla birlikte kasık ağrım basladı sadece. Arada bir iki kere kalkarken kasıklarımda sancı olmuştu ama 5 6 aydır o kadar çok gebe sandım ki kendimi belirti arama dedim geçtim :KK70:
Belirti yaşamıyorsanız kimyasaldir bende perşembe günü öğrendim kimyasal olduğunu pazar günüde kanamam başladı 5 haftalikti umarım sizin öyle değildir

Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin cümlemize cok zor bi durum

Merhaba,
Ben o markayı kullandım hiç yanlış sonuç almadım . Hevesini kırmak istemem ama idrara kan veya kum karıştığı zamanda idrar testleri pozitif çıkabiliyor.
Tabii İmplantasyon kanaması da olabilir. Testin pozitif çıkmış kanamanın devamı gelmemiş ertelemeden doktora git derim. Benim de ilk gebeliğimde adet günümde kanamam olmuştu devamı gelmedi 10 gün sonra doktora gittim düşük tehlikem vardı ve düşükle sonuçlandı. Gebeliklerde kanamalar hiçbir zaman normal değildir. Hafife almayın derim.
Merhaba arkadaşlar ,
Normal regl tarihime 5 gün kala soluk kahverengi akıntı gördüm ve devamında açık pembemsi 12 saat falan sürdü.Sabah uyandığımda kırmızı ve akışkan kan gördüm normale göre daha az geliyor ve ilk günüm ...
Regl mi yoksa ımplantasyon kanamasi mi anlam veremedim , yorumlarınızı alabilir miyim lütfen

Kimyasal gebelik yaşadıktan sonra Regl isi kahverengi olarak 1 gün süren oldu mu hiç?

Merhaba sanırım adetten 1 hafta önce öğrendiginize göre o gun kan gelmis sizde degilmi. Bende aynı durumdayım adetime 3 gun varken dün ve bugun sadece pede deyen kanamam var yani damla gibi değil ama adet gibi çokda değil test yapamıyorum ama 5 marta randevum var kdındogumda
Kimyasal gebelik yazmışsınız neredeyse aynı belirtileri yaşıyorum adet e yakın az kanama kahve akıntı ve aynı gün feci gaz sancısı. Dün prolaktin ölçümü için dr.a gittim gebelik testi de yapıldı <2 cıktı. Adet olmadım. Dostinex kullandım 1 ay kadar. Prolaktin 24 den 0.5 civarına düşmüş. Sizde sonuç nedir beta yükselmiş mi

Kimyasal gebelik yazmışsınız neredeyse aynı belirtileri yaşıyorum adet e yakın az kanama kahve akıntı ve aynı gün feci gaz sancısı. Dün prolaktin ölçümü için dr.a gittim gebelik testi de yapıldı <2 cıktı. Adet olmadım. Dostinex kullandım 1 ay kadar. Prolaktin 24 den 0.5 civarına düşmüş. Sizde sonuç nedir beta yükselmiş mi
Dediğiniz gibi kimyasalmış ozaman kontrolde ögrendim cok üzücüydü ama gecti yola devam 😍

Canim ben de hamileyim 1 hafta once oğrendim. Ve adet gunumde lekelenme de değil bildiğin kan geldi. Fazla değildi ama yani kocami arayip adet oldum dedim. Doktorum hcg tekrarla dedi. Artiş drvam ediyordu. Proluton igne ve progesteron fitilleri yazdi. Şu an 8 haftadayim yine de ara ara lekelenme oluyor. Bence hemen kimyasal düşünme kan testi ve ve sonra da tekrarla doktorunla konuş
Adetiniz nasildi acaba aynı durumu yasiyorumda

Qbenimde öyle kan geliyor uzaninca gelmiyir ayağa kalkınca geliyir genelde ve idrar testi pozitif cikti ama adetim bende bisey anlamadim
Pozitif çiktiysa adet deyilsindir. Kan ver ve hemen progesteron fitil ya da haplarina başlatsin. Ben proluton diye iyne vuruldum kanamam durdu lekelenme devam etti. Hergun fitil koydum. Yani adetim deme. Benim o kadar kanamam olduki hamilelik boyunca. 8ci haftada şaril şaril kan geldi su gibi. Hatta buyuk pihti da duwdu. Gitti bebekler dedim ama çok shukur iyiydiler.

Kirmizi renkde nasil soylesem adet kani gibi ama daha çok su kivamindaydi
Qbenimde öyle kan geliyor uzaninca gelmiyir ayağa kalkınca geliyir genelde ve idrar testi pozitif cikti ama adetim bende biseg anlamadim
Pozitif çiktiysa adet deyilsindir. Kan ver ve hemen progesteron fitil ya da haplarina başlatsin. Ben proluton diye iyne vuruldum kanamam durdu lekelenme devam etti. Hergun fitil koydum. Yani adetim deme. Benim o kadar kanamam olduki hamilelik boyunca. 8ci haftada şaril şaril kan geldi su gibi. Hatta buyuk pihti da duwdu. Gitti bebekler dedim ama çok shukur iyiydiler.
Tamam canim cok sagol kan veriyim ben

Back
X