Gebelik testi silik çıkanlar

GamzeCorekci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
51
22
88
29
Kızlar merhabaaa aranıza yeni katıldım 🤭🤭
Reglim 3 gün gecikti. Bu sabah idrar testi yaptım 2 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama biraz silik çıktı. Sizge hamile olabilir miyiimm?? Tecrübelerinize ihtiyacım vaaarr yardımcı olur musunuz??
IMG_20201001_071341.webp

Hemen Yaptırdım özel Bi hastanede değer 59.12 çıktı değer biraz düşük çok yeni Bi kadın doğum uzmanına görünün dediler yükselir mi ki acaba değer
Değerin gayet güzel çıkmış yükselişini takip et hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Reglim 3 gün gecikti. Bu sabah idrar testi yaptım 2 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama biraz silik çıktı. Sizge hamile olabilir miyiimm?? Tecrübelerinize ihtiyacım vaaarr yardımcı olur musunuz?? Eki Görüntüle 2698720
Muhtemelen gbelik var. Bende bu sekilde ogrendim 2 gunde bir kan vererek betanin duzenli yukselip yuKselmedigini takip et canim. Beta 1500-2000 lere gelince doktora gidebilirsin Kese gorunecektir ozaman

Benim degerim 3. 19 dan yükseldi
Reglim 3 gün gecikti. Bu sabah idrar testi yaptım 2 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama biraz silik çıktı. Sizge hamile olabilir miyiimm?? Tecrübelerinize ihtiyacım vaaarr yardımcı olur musunuz?? Eki Görüntüle 2698720

Benim degerim 3. 19 dan yükseldi
3,19 da nasıl yakaladınız hayret :) Ben ikinci gebeliğimde tecrübeli olunca ben de bi tuhaflık var diye düşünerek adetten 2 gün önce yaptırdım, 21 ya da 22 filan çıkmıştı :) tebrik ettim sizi :))

Konu sahibi, aynı yerde bir gün arayla ikinci testi yaptırın. Çıkan sonucu kadın doğucunuzla paylaşın. O size kontrol için ne zaman gitmeniz gerektiğini söyleyecektir. Size de tebrikler :)

Muhtemelen gbelik var. Bende bu sekilde ogrendim 2 gunde bir kan vererek betanin duzenli yukselip yuKselmedigini takip et canim. Beta 1500-2000 lere gelince doktora gidebilirsin Kese gorunecektir ozaman
Cumartesi günü tekrar kan testi vereceğim bakalım inşallah değer yükselirse direk doktora çıkacağım sanırım 5 haftalıkken kese gözüküyor bizimki daha çok minik günler nasıl geçecek bilmiyorum 🙈🙈🤭😍

3,19 da nasıl yakaladınız hayret :) Ben ikinci gebeliğimde tecrübeli olunca ben de bi tuhaflık var diye düşünerek adetten 2 gün önce yaptırdım, 21 ya da 22 filan çıkmıştı :) tebrik ettim sizi :))

Konu sahibi, aynı yerde bir gün arayla ikinci testi yaptırın. Çıkan sonucu kadın doğucunuzla paylaşın. O size kontrol için ne zaman gitmeniz gerektiğini söyleyecektir. Size de tebrikler :)
bende 3 gün önce yaptırdım doktor dediki daha 6 gun var bata olsada çıkmaz olsun dedim kan verirken onada bakın 5,44 ama batıma 3 gün var daha olmazsam gene yaptırıcam inşallah yükselirde halimeyimdir ..umutlanmakta çok istemiyorum. ama insan işte tutamıyor kendisini haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla:)

Çatlatma ignesi yaptırdım takipteydim idrar testi pozitif çıkınca kan testi yaptırdım 😀

Tebrikler 💐 önemli olan sağlıkla ilerlemesi kan vererek takip edin sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏

Yarını iple çekiyorum 🙏🏼 tekrar kan vereceğim inşallah yükselişe geçer 😇 bu arada kasıklarım ve belim ara ara çok ağrıyor normal mi sizce?
Evet bel ağrısı belirtidir, bir çok kadın karnım regl olacak gibi ağrıyor der.
Canınızı sıkmayın tadını çıkarın :KK200:

O zaman yarın keseyi görebilir mi acaba doktor yoksa daha erken mi hemen hemen 4 haftalık olacak heralde değere göre bakarsak
Aon adetine gore hesapla canim deger haftayi belirlemiyor. İnsallah gorunur. Bende 4+3 te sadece kese gorundu en iyisi beta duzgun yukseliyosa 6.haftaya kadar beklemek aslinda kese kalp atisi hepsininbir defada duymak.

Back
X