gebelik testi silik çıkarsa!!!

matmat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
22
3
86
Muğla
kızlar adetimin ikinci günü ve iki gündür test yapıyorum silik çıkıyor.yarın kan testi yaptırayım mı?testler silik çıksada umutlandım kan tahlilinde olumsuz bir sonuç çıkar mı:(

kızlar adetimin ikinci günü ve iki gündür test yapıyorum silik çıkıyor.yarın kan testi yaptırayım mı?testler silik çıksada umutlandım kan tahlilinde olumsuz bir sonuç çıkar mı:(

Adetin 2.günü derken kırmızıları görmedin değil mi? Silik bile çıkması idrarda B-hcg hormonunun varlığını gösteriyor,birşey yoksa inan bana zerre bişi çıkmıyor,inşallah hayırlı haberlerini alırız :3:

benim test silik çıkmıştı da kan testi yapmaya gerek bile duymamıştım:) silik de olsa sonuç pozitiftir:)

hiç kanama yok hatta yerleşme kanamsı olurmuş o dayok.reglimin ilk günü test yaptım silikti bugün ikinci gün yine silik.yarın kan tahlilinde kesin sonuç çıkar mı?Çok heyecanlıyım

Canım hamileliğin başlarında 2.çizgi silik çıkar..Gün geçtikçe koyulaşmaya başlar..Silik çizgi de olsa o pozitif demektir..Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin :) :nazar:

Yarın kanda beta hcg testi yaptır..Eğer sonuç 5 ve üzeriyse hamilesin demektir.. :) Ancak daha kese falan oluşmamıştır..Eğer pozitif sonuç çıkarda 3 gün sonra beta hcg testini tekrar ettir..Değer katlanmışsa sağlıklı bir hamilelik olarak düşünülebilir :)

Verdiğin bilgi için teşekkürler canım heyecandan hiçbirşey düşünemiyorum çok sağol

canim insallah istedigin sonucu alirsin.. ben reglme bi hafta kala teste baslamistim silik cikiyordu ikinci cizgi regl tarihim gelince kan testi yaptirdim sonuc 64 kusur cikmisti 3 gun sonra 290lara cikmisti.

hemen kan testi yaptir canim insallah :emir_bebek: geliyordur :49:

canim insallah istedigin sonucu alirsin.. ben reglme bi hafta kala teste baslamistim silik cikiyordu ikinci cizgi regl tarihim gelince kan testi yaptirdim sonuc 64 kusur cikmisti 3 gun sonra 290lara cikmisti.

hemen kan testi yaptir canim insallah :emir_bebek: geliyordur :49:

inşallah canım..çok belirti de yok bel ağrısı dışında..

benim de reglime 3 gün kala silik çıktı hemen kan testi yaptım b-hcg 34 yani hamileydim şimdi 35. haftamızdayız az kaldı doğuma büyük ihtimal hatta yüzde 99 hamilesin sen de canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Back
X