Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan test vermeye çok korkuyorum orda da negatif çıkarsa diye hemen çıktı sonuç iki gündür aynı ama marka mı sıkıntılı diye bi şüphelendim en iyi marka hangisi bilginiz var mı
Kan test vermeye çok korkuyorum orda da negatif çıkarsa diye hemen çıktı sonuç iki gündür aynı ama marka mı sıkıntılı diye bi şüphelendim en iyi marka hangisi bilginiz var mı
Hemen çıktıysa sonuç yüksek ihtimal zaten hamilesindir korkulacak bisey yok kan testiyle kesinlestirmis olursun bende bu şekilde silik çizgiyle öğrendim ilk ve tekrarladım kaset testi iki günde bir koyulaşınca rengi gidip kan verdim kesinleştirdim. Böyle kara kara düşünmekten iyidir bence sende git kan ver o kesin sonucu verir sana
İlk 5 dakikada belirdiyse biseyler vardır hayırlı olur umarım güzel haberler alırsın. Bu marka bnm kullandığım bi marka yokken negatifken ben hiç hayalet çizgiler görmedim suraleb'de eğer çıktıysa bi nedeni vardır