Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bunlarda prodoctor üç gün üst üste yaptım kan verdiniz mi ben henüz veremedim verince kaç olduğunu yazar mısınız bende yarın vermeye çalışacağım inşallahMerhaba , Reglime 2 gün var ve dün bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım. İkisi de silik çizgi çıktı 5 dk içinde .Regl gecikmesi sonrası kan testi vermeyi düşünüyorum. Sizce var mıdır? Üstteki dün alttaki bugün yaptı
Tabi , regli gecikmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum kan testimi , hayırlı sonuçlarımız olur inşallahMerhabalar bunlarda prodoctor üç gün üst üste yaptım kan verdiniz mi ben henüz veremedim verince kaç olduğunu yazar mısınız bende yarın vermeye çalışacağım inşallah
AminTabi , regli gecikmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum kan testimi , hayırlı sonuçlarımız olur inşallah![]()
Merhaba sabah kan verdim beta hcg 166 çıktı.Merhabalar bunlarda prodoctor üç gün üst üste yaptım kan verdiniz mi ben henüz veremedim verince kaç olduğunu yazar mısınız bende yarın vermeye çalışacağım inşallah
Yaa süper bende verdim bugün 1 saate çıkar galibaMerhaba sabah kan verdim beta hcg 166 çıktı.
Ayy inşallah sizde güzel haberler alırsınızYaa süper bende verdim bugün 1 saate çıkar galiba
1533 çıktı çok şükürAyy inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Şükürr , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn1533 çıktı çok şükür![]()
Amin amin İnşallhŞükürr , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn