Gebelik testi silik çıktı?

mrv3214

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
20
5
1
31
Gebelik testi ilk 5 dk içinde silik çıktı ama bana mı silik geliyor anlamadım bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_9907.webp
    IMG_9907.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 303
Gebelik testi ilk 5 dk içinde silik çıktı ama bana mı silik geliyor anlamadım bilgisi olan var mı ?
Canım tebrikler hamilesin. Ortalama 12. Günde idrara düşer. Seninki de çoktan düşmüştür. Kan testi verip yükselişini takip edebilirsin canım. Bizlere dua et. Ne kadar süredir istiyordunuz?
Bizim bir yıl oldu. İlaçç, gıda vs..var mı önerebileceğin?

Canım tebrikler hamilesin. Ortalama 12. Günde idrara düşer. Seninki de çoktan düşmüştür. Kan testi verip yükselişini takip edebilirsin canım. Bizlere dua et. Ne kadar süredir istiyordunuz?
Bizim bir yıl oldu. İlaçç, gıda vs..var mı önerebileceğin?
İnşAllah çok istiyorum 🙏🏻 sizlerde bende güzel haberler alalım. 6 aydır istiyoruz biz. Hiç ilaç kullanmadım son çatlamayı doktor gördüğünde myo fol verdi sadece

Canım üstüne görme olayı dedikleri olay olabilir sen her ihtimale karşı kan ver. Benimde adetten 4 gün önce aynı böyle silik çıktı. Kan verdim 31 le öğrendim
Bir iki damla açık pembe kanama geldi sanırım gebelik yok. Test silik çıkınca çok umut etmiştim. Kasıklarda hafif bi ağrı var :KK43:

Bir iki damla açık pembe kanama geldi sanırım gebelik yok. Test silik çıkınca çok umut etmiştim. Kasıklarda hafif bi ağrı var :(
Merhaba moral bozmayın belki yerleşme kanaması olabilir ben 12. Haftaya kadar yaşadım bunu ... Keşke kan verebilirsiniz doktor progesteron veriyor kanamayı engelliyor...

Merhaba moral bozmayın belki yerleşme kanaması olabilir ben 12. Haftaya kadar yaşadım bunu ... Keşke kan verebilirsiniz doktor progesteron veriyor kanamayı engelliyor
Merhaba moral bozmayın belki yerleşme kanaması olabilir ben 12. Haftaya kadar yaşadım bunu ... Keşke kan verebilirsiniz doktor progesteron veriyor kanamayı engelliyor...
evde gebelik testi var sabah yapsam mı

Back
X