• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi silik çıktı

bende ınanmak ıstemıyorum ama cok uzuldum moralım cok bozuk ıkı gun sonra tekrar yapıcam
hayır kesinlikle üzülme rabbim nasip etmezse vardır bir bildiği bekletiyorsa güzelleştiriyordur sakın moralini bozup oturup ağlayıp da kendi psikolojini etkileme biliyorsun ki bu durumda en lazım olan şey psikolojik rahatlık ben de bugün farklı markadan test yaptım negatif geldi sağlık ocağına gittim kan verdim akşama göreceğiz düşmüş mü yükselmiş mi bu demek değil ki bu işin sonu yolumuz uzun allahım derdiyle yatanı dermansız kaldırmazmış herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin sıkma canını vardır bir hayır vardır zamanı

hayır kesinlikle üzülme rabbim nasip etmezse vardır bir bildiği bekletiyorsa güzelleştiriyordur sakın moralini bozup oturup ağlayıp da kendi psikolojini etkileme biliyorsun ki bu durumda en lazım olan şey psikolojik rahatlık ben de bugün farklı markadan test yaptım negatif geldi sağlık ocağına gittim kan verdim akşama göreceğiz düşmüş mü yükselmiş mi bu demek değil ki bu işin sonu yolumuz uzun allahım derdiyle yatanı dermansız kaldırmazmış herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin sıkma canını vardır bir hayır vardır zamanı
tesekkur ederım cok haklısın da cok umutlanmıstım bırden yıkıldım ıcımde hala ufacık bır umut var doner ınsallah

Kızlar merhaba adetime 5 gün var ve gün içinde idrarla test yaptım çizgilerin yakın olması çok kafamı karıştırdı ve acaba c çizgisinin pembeliği mi dağıldı da çizgi gibi mi göründü diyorum sizde bir bakar mısınız
IMG_3763.webp

Eklentiler

• IMG_3766.webp
    IMG_3766.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_3765.webp
    IMG_3765.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_3764.webp
    IMG_3764.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar merhaba adetime 5 gün var ve gün içinde idrarla test yaptım çizgilerin yakın olması çok kafamı karıştırdı ve acaba c çizgisinin pembeliği mi dağıldı da çizgi gibi mi göründü diyorum sizde bir bakar mısınızEki Görüntüle 3652267
ben ikinci bir çizgi göremedim ama tabiki en güveniliri kanla yapılan hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X