- 1 Ekim 2025
- 7
- 2
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kan verdiniz miAmin inşallah ben bugün kan veremedim yarın gidicem
amiin inşallah hepimizinSağol canım inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder
9 da gidicem inşallah bisey olmazsasiz kan verdiniz mi
haber veerrr9 da gidicem inşallah bisey olmazsa
evde test yaptım kana gıtmedım negatıg iğneyle bırlıkte12. gün bugün kesın negatıf mı artımed testsiz kan verdiniz mi
artımed i beğenmiyorlar ama bilemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallahevde test yaptım kana gıtmedım negatıg iğneyle bırlıkte12. gün bugün kesın negatıf mı artımed test
bende ınanmak ıstemıyorum ama cok uzuldum moralım cok bozuk ıkı gun sonra tekrar yapıcamartımed i beğenmiyorlar ama bilemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
hayır kesinlikle üzülme rabbim nasip etmezse vardır bir bildiği bekletiyorsa güzelleştiriyordur sakın moralini bozup oturup ağlayıp da kendi psikolojini etkileme biliyorsun ki bu durumda en lazım olan şey psikolojik rahatlık ben de bugün farklı markadan test yaptım negatif geldi sağlık ocağına gittim kan verdim akşama göreceğiz düşmüş mü yükselmiş mi bu demek değil ki bu işin sonu yolumuz uzun allahım derdiyle yatanı dermansız kaldırmazmış herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin sıkma canını vardır bir hayır vardır zamanıbende ınanmak ıstemıyorum ama cok uzuldum moralım cok bozuk ıkı gun sonra tekrar yapıcam
tesekkur ederım cok haklısın da cok umutlanmıstım bırden yıkıldım ıcımde hala ufacık bır umut var doner ınsallahhayır kesinlikle üzülme rabbim nasip etmezse vardır bir bildiği bekletiyorsa güzelleştiriyordur sakın moralini bozup oturup ağlayıp da kendi psikolojini etkileme biliyorsun ki bu durumda en lazım olan şey psikolojik rahatlık ben de bugün farklı markadan test yaptım negatif geldi sağlık ocağına gittim kan verdim akşama göreceğiz düşmüş mü yükselmiş mi bu demek değil ki bu işin sonu yolumuz uzun allahım derdiyle yatanı dermansız kaldırmazmış herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin sıkma canını vardır bir hayır vardır zamanı
yıkılmak falan büyük kelimeler isyan etme rabbim kucağımızı boş bırakmasıntesekkur ederım cok haklısın da cok umutlanmıstım bırden yıkıldım ıcımde hala ufacık bır umut var doner ınsallah
ben ikinci bir çizgi göremedim ama tabiki en güveniliri kanla yapılan hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba adetime 5 gün var ve gün içinde idrarla test yaptım çizgilerin yakın olması çok kafamı karıştırdı ve acaba c çizgisinin pembeliği mi dağıldı da çizgi gibi mi göründü diyorum sizde bir bakar mısınızEki Görüntüle 3652267