- 6 Mart 2022
- 9
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi isimszzzzz
Sizce burda bir gebelik söz konusumu test bozuk olabilir mi regle 5 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok damlatmıssın sanırım 2 max 3 damla damlat ve 5 dk dan sonra cıkarsa bısey gecersız. Suan gordugum dagılmıs bı test. Negatıf aslında bozuk degıl bence beklemiş ama 2 gun sonra sabah ıstersen tekrarla:)olsa bıle 5 gun var demıssın daha kanda bıle yenı yukselmeye baslarSizce burda bir gebelik söz konusumu test bozuk olabilir mi regle 5 gün var
Sizce bu test pozitif mi adetim 3 gün geçticok damlatmıssın sanırım 2 max 3 damla damlat ve 5 dk dan sonra cıkarsa bısey gecersız. Suan gordugum dagılmıs bı test. Negatıf aslında bozuk degıl bence beklemiş ama 2 gun sonra sabah ıstersen tekrarla:)olsa bıle 5 gun var demıssın daha kanda bıle yenı yukselmeye baslar
Evet silik de olsa orda bir çizgi var ve bu pozitif demektir.. çizgi hemen mi çıktı?Sizce bu test pozitif mi adetim 3 gün geçti
Canm bende gorebiliyorm çizgiyi hemn çıktıysa kan verebilirsinSizce bu test pozitif mi adetim 3 gün geçti
2 dk içinde cikti ama çatlama olalı 15 gün oldu bu kadar silik olması normal mi bilemedimEvet silik de olsa orda bir çizgi var ve bu pozitif demektir.. çizgi hemen mi çıktı?
2 dk içinde cikti ama catlamamin üzerinden 15 gün geçti bu kadar silik olması kafamı karistirdiCanm bende gorebiliyorm çizgiyi hemn çıktıysa kan verebilirsin
Normal bence. Daha silik gören bile var canım .. git gide çoğalır..2 dk içinde cikti ama çatlama olalı 15 gün oldu bu kadar silik olması normal mi bilemedim
Umarım bu testler beni yaniltmiyodur ben baya havaya girdim çünküNormal bence. Daha silik gören bile var canım .. git gide çoğalır..
Geç döllenme olabilir canm2 dk içinde cikti ama catlamamin üzerinden 15 gün geçti bu kadar silik olması kafamı karistirdi
Malesef bugün adet oldumGeç döllenme olabilir canm
Malesef adet oldum hamile değilmişimHayırlı olsun bence hamilesiniz![]()
Yaaa olsun inşallah Rabbim en güzel zamanda nasip etsin canım benimMalesef adet oldum hamile değilmişim![]()
Amiin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaa olsun inşallah Rabbim en güzel zamanda nasip etsin canım benim![]()