- 30 Ağustos 2022
- 15
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi lovelovelocelovs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif benceKızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum
Pozitif inşallah kanda da güzel değerler görürsünüzKızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum
8 gün gecikmeli şu anPozitif inşallah kanda da güzel değerler görürsünüzbat gününüz geçti mi
İnşallah kan tahlili sonucunu aldığınızda kesinleşir8 gün gecikmeli şu an![]()
İlk 5 dk içinde çıktıysa kan verin hamile olabilirsinizKızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum
İnşallahİnşallah kan tahlili sonucunu aldığınızda kesinleşir![]()
İnşallah en yakın zamanda gidip kan vericek bakalımİlk 5 dk içinde çıktıysa kan verin hamile olabilirsiniz
Öncelikle tebriklerKızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum
hiç test yapmamıştım bu kadar geciktiği için yaptım belirtiler de hiç yoktu neredeyseÖncelikle tebrikler![]()
8 gün geçikme öncesinde test yapmış mıydınız? Yine pozitif mi çıkmıştı ? Belirtileriniz var mıydı ?
İnşallah çok teşekkür ederimInsallah sonuc gonlundekidir:)bekle az bakalim.ama saglik ocagi vs.yok mu gitsen saglikli gebelik mi kan degerlerindeki artis nasil kese var mi vs.bunlar hakkinda bilgi alabilecegin bi uere ulasmaya calis