Gebelik testi silik çizgi

lovelovelocelovs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
15
7
1
26
Kızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 149
Ben de görüyorum bi silik çizgi. Bana da pozitif gibi geldi.

Kızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum
Öncelikle tebrikler 🎉🎊 🎈 8 gün geçikme öncesinde test yapmış mıydınız? Yine pozitif mi çıkmıştı ? Belirtileriniz var mıydı ?

Insallah sonuc gonlundekidir:)bekle az bakalim.ama saglik ocagi vs.yok mu gitsen saglikli gebelik mi kan degerlerindeki artis nasil kese var mi vs.bunlar hakkinda bilgi alabilecegin bi uere ulasmaya calis

Insallah sonuc gonlundekidir:)bekle az bakalim.ama saglik ocagi vs.yok mu gitsen saglikli gebelik mi kan degerlerindeki artis nasil kese var mi vs.bunlar hakkinda bilgi alabilecegin bi uere ulasmaya calis
İnşallah çok teşekkür ederim ☺️ Sağlık ocağı var belirli günlerde kan alıyorlar perşembe en yakım o zaman gitmeye çalışıcam aynen en azından bi kontrol edilmeli bence de

Back
X