Gebelik testi silik çizgi

lovelovelocelovs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
15
7
1
26
Kızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum

Eklentiler

• image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 150
Ben de görüyorum bi silik çizgi. Bana da pozitif gibi geldi.

Kızlar tekrar denedim ilk 5 dakika da bu çizgi çıktı yine mi negatif oluyor ilk hamilelik sürecim ve doktora da hemen gidemiyorum bulunduğum yer gereği testten bakmaya çalışıyorum
Öncelikle tebrikler 8 gün geçikme öncesinde test yapmış mıydınız? Yine pozitif mi çıkmıştı ? Belirtileriniz var mıydı ?

Insallah sonuc gonlundekidir:)bekle az bakalim.ama saglik ocagi vs.yok mu gitsen saglikli gebelik mi kan degerlerindeki artis nasil kese var mi vs.bunlar hakkinda bilgi alabilecegin bi uere ulasmaya calis

Insallah sonuc gonlundekidir:)bekle az bakalim.ama saglik ocagi vs.yok mu gitsen saglikli gebelik mi kan degerlerindeki artis nasil kese var mi vs.bunlar hakkinda bilgi alabilecegin bi uere ulasmaya calis
İnşallah çok teşekkür ederim Sağlık ocağı var belirli günlerde kan alıyorlar perşembe en yakım o zaman gitmeye çalışıcam aynen en azından bi kontrol edilmeli bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…