Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aşırı silik çıkmış var yada yok diyemiyorum tam anlayamadım ama kuruma çizgisi değil bazen testlerin hassasiyetiyle de alakası var bu çizgilerin bekledikçe bazen koyulaşan testlere de denk geldim kendim bi kaç gün sonra adet olmayınca kan verin yada başka bir markayla test edin yine prodoktor markası vardı burda hep öneriyorlar onlardan bi deneyin istiyen herkese nasip olur inşallahEki Görüntüle 3269342
Merhaba kızlar dün adet görmem gerekiyordu fakat olmadım bugün ilk idrarla test yaptım ilk 5 dk içinde böyle bi sonuç çoktı sizce hamile olabilirmiyim çok silik bi çizgi ama lütfen yardımcı olurmusunuz
Adetim de gecikti o yüzden bugün sabah yaptım daha dediğiniz markadan aldım yarın sabah tekrar yapıcamMerhaba aşırı silik çıkmış var yada yok diyemiyorum tam anlayamadım ama kuruma çizgisi değil bazen testlerin hassasiyetiyle de alakası var bu çizgilerin bekledikçe bazen koyulaşan testlere de denk geldim kendim bi kaç gün sonra adet olmayınca kan verin yada başka bir markayla test edin yine prodoktor markası vardı burda hep öneriyorlar onlardan bi deneyin istiyen herkese nasip olur inşallah![]()
Ayyy inşallah vardır daha önce 2 kez dış gebelik geçirdim 2 kezle kalbi durdu bebeklerimin bu 5 hamileliğim olucak ama hiç böyle bi test ile karşılaşmamıştımBence var ve daha çok yeni
Inşallah vardır ve sağlıkla gelirAyyy inşallah vardır daha önce 2 kez dış gebelik geçirdim 2 kezle kalbi durdu bebeklerimin bu 5 hamileliğim olucak ama hiç böyle bi test ile karşılaşmamıştım
Yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam eğer yine aynı sonuç çıkarsa kan vericem çünkü merak beklemek insanı yoruyorRegl geçmiş ya kan testi verin ya da regl olmazsanız 2 gün sonra tekrarlayın testi bence
Hadi hayırlısı neyse o olsun inşallahAdetim de gecikti o yüzden bugün sabah yaptım daha dediğiniz markadan aldım yarın sabah tekrar yapıcam
Inşallah canim yaa bende düşük yaptım çok zor gerçekten ben ilk test yaptığımda çok hafif gÖrünüyordu vardi 2 gün sorna tekrar etAyyy inşallah vardır daha önce 2 kez dış gebelik geçirdim 2 kezle kalbi durdu bebeklerimin bu 5 hamileliğim olucak ama hiç böyle bi test ile karşılaşmamıştım
Hamilemisiniz sizdeInşallah canim yaa bende düşük yaptım çok zor gerçekten ben ilk test yaptığımda çok hafif gÖrünüyordu vardi 2 gün sorna tekrar et
Yok canım keşke bekliyorum bende günümüHamilemisiniz sizde
İnşallah olur dizindeYok canım keşke bekliyorum bende günümü
Inşallahİnşallah olur dizinde
Testi tekrarladınız mı acaba
Silik çizgi gözüküyor canım kan verseydin bi
Sonucunuz nedir