Gebelik testi silik çizgi

hyltkdn

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
10
5
16
31
IMG_3032.webp

Merhaba kızlar dün adet görmem gerekiyordu fakat olmadım bugün ilk idrarla test yaptım ilk 5 dk içinde böyle bi sonuç çoktı sizce hamile olabilirmiyim çok silik bi çizgi ama lütfen yardımcı olurmusunuz

Eki Görüntüle 3269342
Merhaba kızlar dün adet görmem gerekiyordu fakat olmadım bugün ilk idrarla test yaptım ilk 5 dk içinde böyle bi sonuç çoktı sizce hamile olabilirmiyim çok silik bi çizgi ama lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba aşırı silik çıkmış var yada yok diyemiyorum tam anlayamadım ama kuruma çizgisi değil bazen testlerin hassasiyetiyle de alakası var bu çizgilerin bekledikçe bazen koyulaşan testlere de denk geldim kendim bi kaç gün sonra adet olmayınca kan verin yada başka bir markayla test edin yine prodoktor markası vardı burda hep öneriyorlar onlardan bi deneyin istiyen herkese nasip olur inşallah 🙏🏼

Regl geçmiş ya kan testi verin ya da regl olmazsanız 2 gün sonra tekrarlayın testi bence

Merhaba aşırı silik çıkmış var yada yok diyemiyorum tam anlayamadım ama kuruma çizgisi değil bazen testlerin hassasiyetiyle de alakası var bu çizgilerin bekledikçe bazen koyulaşan testlere de denk geldim kendim bi kaç gün sonra adet olmayınca kan verin yada başka bir markayla test edin yine prodoktor markası vardı burda hep öneriyorlar onlardan bi deneyin istiyen herkese nasip olur inşallah 🙏🏼
Adetim de gecikti o yüzden bugün sabah yaptım daha dediğiniz markadan aldım yarın sabah tekrar yapıcam

Ayyy inşallah vardır daha önce 2 kez dış gebelik geçirdim 2 kezle kalbi durdu bebeklerimin bu 5 hamileliğim olucak ama hiç böyle bi test ile karşılaşmamıştım
Inşallah canim yaa bende düşük yaptım çok zor gerçekten ben ilk test yaptığımda çok hafif gÖrünüyordu vardi 2 gün sorna tekrar et

Testime bakar mısınız 5 gün var erken gebelik testi yaptım kamerada fazla gozukmuyo

Eklentiler

• IMG_20230711_115438.webp
    IMG_20230711_115438.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 124
Back
X