Merhaba hanımlar. Pazar günü sabah ilk idrarla test yaptım sarı ışık olduğu için net göremedim biraz süre geçtiğinde baktım ve çok hafif bir silik çizgi gördüm sizce gebelik var mıdır? Yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba hanımlar. Pazar günü sabah ilk idrarla test yaptım sarı ışık olduğu için net göremedim biraz süre geçtiğinde baktım ve çok hafif bir silik çizgi gördüm sizce gebelik var mıdır? Yardımcı olur musunuz lütfen Eki Görüntüle 3270675
Eki Görüntüle 3270684
Testi yaptım aradan sanırsam 4-5 dakika sonra baktığımda tek çizgiydi. Dediğim gibi sarı ışık olduğu için görmemiş olabilirim. Komodin üstüne koydum dışarı çıkmak için hazırlanırken tekrar baktım silik çizgi vardı tahminimce arada 1 saat oynadı sanırsam. Emin olamadım hiçbir şekilde
Testi yaptım aradan sanırsam 4-5 dakika sonra baktığımda tek çizgiydi. Dediğim gibi sarı ışık olduğu için görmemiş olabilirim. Komodin üstüne koydum dışarı çıkmak için hazırlanırken tekrar baktım silik çizgi vardı tahminimce arada 1 saat oynadı sanırsam. Emin olamadım hiçbir şekilde
Aynen canım bekleyeceğim bakalım biraz testi yaptığımda regl dönemime 4 gün vardı. Daha önce böyle durum yaşadım şimdi biraz daha bekleyip tekrar test yapacağım
Aynen canım bekleyeceğim bakalım biraz testi yaptığımda regl dönemime 4 gün vardı. Daha önce böyle durum yaşadım şimdi biraz daha bekleyip tekrar test yapacağım