Gebelik testi silik çizgi

Aleyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
185
93
18
28
Adet günüme 6 gün var bu şekilde çıktı pozitif mi ?

Eklentiler

• IMG-20230719-WA0003.webp
    5 KB · Görüntüleme: 39
Göğüs ağrım var bir süredir geçer geçer diye bekliyorum asla geçmedi çıkmaz niyetiyle yaptım daha 6 gün olduğu için ama böyle çıktı dün aksamda bir ara adet olacakmisim gibi kasığıma ağrı girdi

Evet hamilesiniz.sağlık ocağına kan testine gidin 2 günde değeriniz eğer %60 artmışsa sağlıklıdır.hayırlısı olsun

Kuzum evde başka test varsa farklı bir markadan yap çıkarsa onda da gebelik vardır kuzum frelly markası bazen hata verebiliyor diye biliyorum frelly markasının testi genelde mavi renkte kaset testler oyuzden canım ama bariz görünüyor da istersen direk kan ver sana kalmış kuzum

Akşam dışarı cikicam olmadı erken gebelik testi alırım bir de ama gözüküyor gibime geldi

Hadi bakalım bende bekliyorum inşallah gebelik vardır

Eczaneye daha adetime 6 gün olduğunu söyledim erken verdi o da bu şekilde çıktı idrara sikisikta degildim

Eczaneye daha adetime 6 gün olduğunu söyledim erken verdi o da bu şekilde çıktı idrara sikisikta degildim
Var canım hayırlısi olsun erken yumurtlama olabilir bu kadar net çıkıyorsa çünkü ben üç gün kala yaptım bu testen anca bu kadar çıkmıştı yarın kan ver sen duzenli takip et canım inşallah güzel artar sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…