Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Frelly markası bende daha çıkmaz diye bekliyordum ama hemen belirdi6 gün kala bu şekilde çıktıysa çok güzel markası ne acba testin
belirtileriniz varmiAdet günüme 6 gün var bu şekilde çıktı pozitif mi ?
Belirtiniz var mı canımAdet günüme 6 gün var bu şekilde çıktı pozitif mi ?
Canım hamilelik gözüküyor var yani bir kaç gün sonra kan ver bu arada 6 gün olmasına rağmen çok net çıkartmışAdet günüme 6 gün var bu şekilde çıktı pozitif mi ?
Nasıl yaniFrelly markası bazen yanıltıyor olabilir
Kuzum evde başka test varsa farklı bir markadan yap çıkarsa onda da gebelik vardır kuzum frelly markası bazen hata verebiliyor diye biliyorum frelly markasının testi genelde mavi renkte kaset testler oyuzden canım ama bariz görünüyor da istersen direk kan ver sana kalmış kuzumNasıl yani
Kuzum evde başka test varsa farklı bir markadan yap çıkarsa onda da gebelik vardır kuzum frelly markası bazen hata verebiliyor diye biliyorum frelly markasının testi genelde mavi renkte kaset testler oyuzden canım ama bariz görünüyor da istersen direk kan ver sana kalmış kuzum
Akşam dışarı cikicam olmadı erken gebelik testi alırım bir de ama gözüküyor gibime geldiKuzum evde başka test varsa farklı bir markadan yap çıkarsa onda da gebelik vardır kuzum frelly markası bazen hata verebiliyor diye biliyorum frelly markasının testi genelde mavi renkte kaset testler oyuzden canım ama bariz görünüyor da istersen direk kan ver sana kalmış kuzum
Erken gebelik testi almana gerek yok canım normal kaset testi alsan yeterli çıkarsa varAkşam dışarı cikicam olmadı erken gebelik testi alırım bir de ama gözüküyor gibime geldi
Şimdi alicam test yapınca atarım tekrarErken gebelik testi almana gerek yok canım normal kaset testi alsan yeterli çıkarsa var![]()
Bekliyorum canımŞimdi alicam test yapınca atarım tekrar![]()
Var canım hayırlısi olsun erken yumurtlama olabilir bu kadar net çıkıyorsa çünkü ben üç gün kala yaptım bu testen anca bu kadar çıkmıştı yarın kan ver sen duzenli takip et canım inşallah güzel artar sonuçlarınEczaneye daha adetime 6 gün olduğunu söyledim erken verdi o da bu şekilde çıktı idrara sikisikta degildim