- 30 Haziran 2025
- 21
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi cileklimilkshakes
-
Testin markası nedir? Evet canım gebelik var kan testiyle kesinleştirMerhaba, adetime bir hafta kala açık renkte birkaç damla akıntım oldu. On gündür de göğüslerde aşırı hassasiyet, regl olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. Beklenen adet günümde test yaptım silik çizgi çıktı, iki gün sonra tekrarladım yine silik. İlk ve ikinci testin fotoğrafını ekliyorum. Gebelik var mı emin olamadım. Benzer durum yaşayan oldu mu ne zaman kan vermeliyim?
Teşekkür ederimTestin markası nedir? Evet canım gebelik var kan testiyle kesinleştirHayırlı olsun
Teşekkür ederim ya inşallah öyledirKesinlikle var canim kan ver hayirli olsun
Evet varMerhaba, adetime bir hafta kala açık renkte birkaç damla akıntım oldu. On gündür de göğüslerde aşırı hassasiyet, regl olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. Beklenen adet günümde test yaptım silik çizgi çıktı, iki gün sonra tekrarladım yine silik. İlk ve ikinci testin fotoğrafını ekliyorum. Gebelik var mı emin olamadım. Benzer durum yaşayan oldu mu ne zaman kan vermeliyim?
Teşekkür ederim inşallah vardır ve isteyen herkese nasip olurResmen 2. Çizgi
Kanda da çıkar bence gidebiliyorsanız hemen gidin kan verin
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun lekelenme tarzında miydiMerhaba, adetime bir hafta kala açık renkte birkaç damla akıntım oldu. On gündür de göğüslerde aşırı hassasiyet, regl olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. Beklenen adet günümde test yaptım silik çizgi çıktı, iki gün sonra tekrarladım yine silik. İlk ve ikinci testin fotoğrafını ekliyorum. Gebelik var mı emin olamadım. Benzer durum yaşayan oldu mu ne zaman kan vermeliyim?
Teşekkür ederimHayırlı olsun lekelenme tarzında miydi
Çok sevindim adinizaa peki ağrılarınız varmı hala gecikmeden kaç gün sonra test yaptinizTeşekkür ederimbirkaç damla açık pembe renkte lekelenmeydi evet, yerleşme kanaması oluyor sanırım
Ara ara regl ağrısı gibi ağrı oluyor, beklenen adet gününde ve iki gün sonra test yaptımÇok sevindim adinizaa peki ağrılarınız varmı hala gecikmeden kaç gün sonra test yaptiniz
Peki ağrınız hala devam ediyormuAra ara regl ağrısı gibi ağrı oluyor, beklenen adet gününde ve iki gün sonra test yaptım
Azaldı iki gündür ama evet arada bir kasık ağrısı vuruyorPeki ağrınız hala devam ediyormu
Testin nerde canımMerhaba, adetime bir hafta kala açık renkte birkaç damla akıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?