Gebelik testi silik çizgi

Dilekdmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
1.265
1.261
53
26
kızlar herkese merhaba öncelikle, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da aynı göğüs ağrısından şüphelenip sabah test yaptım ilk dakikalarda hemen çizgi çıktı sonrasında gidip prodictor aldım ama onda çizgi 5 dakika sonra silik çıktı güvenemedim ilk testimin markasını hatırlamıyorum dışarda atmıştım çöpünü . Alttaki prodictor. Bu testte kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif gören var mı 5 dakikada

Eklentiler

• IMG_4122.webp
    IMG_4122.webp
    114,8 KB · Görüntüleme: 48
kızlar herkese merhaba öncelikle, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da aynı göğüs ağrısından şüphelenip sabah test yaptım ilk dakikalarda hemen çizgi çıktı sonrasında gidip prodictor aldım ama onda çizgi 5 dakika sonra silik çıktı güvenemedim ilk testimin markasını hatırlamıyorum dışarda atmıştım çöpünü . Alttaki prodictor. Bu testte kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif gören var mı 5 dakikada
Hamilesin canım bu kuruma çizgisi değil gözün aydın 🌸🌸. Günün geciyormu peki

Eklentiler

• IMG_4123.webp
    IMG_4123.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 46
Hamilesin canım bu kuruma çizgisi değil gözün aydın 🌸🌸. Günün geciyormu peki
Açık olan prodictor pozitif mi sizce o da 🥹 çok teşekkür ederim umarım aynı şeyi yaşamam. Reglim çok düzensiz 38 45 günde vs oluyorum en son geçen ay kimyasal olduğunda 36. Günde regl olmuştum şu an 38. Gündeyim geçen ayın 11inde oldum en son

İlk testin markası softec o zaten hemen çıktı ilk idrarla yaptım ikinci prodictor onu sonradan yaptım ama yine bir şey yiyip içmemiştim . Prodictor kamerada çok belli olmuyor ama 5 dakika falan sonrasında belirginleşti pembe bi silik çizgi

Pozitif duruyor canım kuruma çizgisine benzemiyor bence de kan vermelisin en net sonucu görmek için inşallah vardır

kan ver bence gebelik var gibi sanki yada kan verme imkanın yoksa şimdi tekrar başka marka bi test ile teyit et hayırlısı olsun bu arada
Dayanamadım kan verdim çıkmasını bekliyorum inşallah hayal kırıklığına uğratmaz

Açık olan prodictor pozitif mi sizce o da 🥹 çok teşekkür ederim umarım aynı şeyi yaşamam. Reglim çok düzensiz 38 45 günde vs oluyorum en son geçen ay kimyasal olduğunda 36. Günde regl olmuştum şu an 38. Gündeyim geçen ayın 11inde oldum en son
Bence var net belli inşallah sağlıkla ilerler canm benim

Var canım marka yanilmiyor kan ver inşallah hamilesindir

Back
X