• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

5 ve üstü gebelik sayılıyor canım negatif sayılmaz yani 48 saat sonra tekrarla demeleri 2 katı artıcakmı ona bakılcak hamile olma ihtinalin yüzde 95 testiini terarla hayırlı olsun
Yani tamam tekrarlıycam ama 5 üstü değil işe sadece 5 ve kahverengi akıntılarım oluyo âdetmişim gibi of bilmiyorum kafam çok karışık

Eklentiler

• IMG_7590.webp
    IMG_7590.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 214
Yani tamam tekrarlıycam ama 5 üstü değil işe sadece 5 ve kahverengi akıntılarım oluyo âdetmişim gibi of bilmiyorum kafam çok karışık
Canım benim 5 gebelik demek işte kahve akıntına gelince yerleşme kanamasıda olabilir yada kimyasal gebelşktr olablir bunu anlamak için tekrar kan testi vermen lazım artıyomu bakılması gerek

Merhaba değeriniz 5 değiliz. Küçüktür işareti var yani 5 ten küçük değer 0 olabilir 1 olabilir 0.33 olabilir her şey olabilir

Dilekdmrr Dilekdmrr adetim 2 gün gecikti cuma günü beta 46 idi bugün sabah yaptığım test sence koyuluğu normal mi Predictor early markası

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 197
Back
X