Gebelik testi silik cizgo

rabia beygo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
5
0
1
30
Kizlar Merhaba umarim iyisiniz ben gecen hafta persembe gunu evde test yaptim silik cizgi çıkmıştı cuma kan testi verdi maalesef negatif cikti simdi bugun 3 gibi test aldi hem erken gebelik testi hemde kaset ve ikisinde net görülür sekilde cizgi cikti cuma tekrar kan testi vericem adetim 2 gun gecikti umarim rabbim gönlümüze gore verir

Canım merhaba iyiyim sağol sende iyisindir inşa . Bazı testler yabancı pozitif verebiliyor senin kullanmış olduğum marka hangisi bugün

Mor kapaklı olan eğer artimed veya days doctorsa yalancı pozitif çok veriyor. Ama diğer test bariz silik pembe çıkmış kan verip netleştirin hersey gönlünüzce olsun

Merhaba adetime 3 gün var ve 12 gün kala göğüs şişlikleri kabızlık ortaya çıktı içime kurt düşünce gidip test aldım bugün ve 4.dk da silik çizgi çıktı. Emin olamıyorum ya da duygularım ağır basıyor. Bakar mısınız

Ben Day’s doctor ve daha sonra nimo ile öğrendim herkes yalancı pozitif diyor ama her zaman denk gelmiyor demek ki. Daha sonra ovülasyon testlerim vardı evde hcg Yükselince lh gibi algılayıp yüksek çıkabiliyormuş baktım iki gün pink çıktı üst üste gittim kan verdim pozitif bence böyle görünce öyle mi böyle mi diye sormaktansa direkt kan verip belirsizliği gidermek lazım ben de çok attım gebelik testi hemen marka sorup bu yalancı pozitif diyorlar çünkü kendi başlarına böyle geldiği için ama ben mesela yalancı dedikleri markada öğrendim pozitifi herkese aynı olmuyor bence kan verip netleştirin

Kan verecek vaktim hiç yok doğudaki acillerde beta bakmıyor tek başına maalesef ancak bi hastalıkla gidip gebelik ihtimalim var her serumu iğneyi vermeyin deyince beta bakıyorlar

Benimde adetime 6 gün var sabah ilk idrarla yaptım sanki hayalet çizgi var gibi sizde görüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…