Gebelik testi silik

Nixxi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
9
4
1
29
3 gün arka arkaya test yaptım silik çizgi çıktı
(Fotoğraf ekliyorum) diğer ikisi başka markaydı ama böyle silik
Sizce hamile miyim
Geçen ayda silik çizgi çıkmıştı bat 3 gün gecikmisti kan verince negatifti bu ayda kan vermeye bu yüzden cesaret edemiyorum

Eklentiler

• IMG20210908135826.webp
    IMG20210908135826.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 277
Sizce hamile miyim
Geçen ayda silik çizgi çıkmıştı bat 3 gün gecikmisti kan verince negatifti bu ayda kan vermeye bu yüzden cesaret edemiyorum
Ee canim gozun aydin olsun git ver kan cikar zaten

Yaa dediğim gibi geçen ay da böyle silik çıktı adet günü 3 gün gecikti kan verdim Sonuç negatifti biraz cesaretim kırıldı

Sizce hamile miyim
Testiniz pozitif eğer ilk 5 dakikada çıktı ise . Bence kan testi yaptırmaktan korkuyorsaniz testi bir sonraki günler tekrarlayın .

İlk 5 dakikada çıktı
Tekrarlamayi düşünüyorum sonucu yazarım

Sizce hamile miyim
Böyle renkli testler beni hep yanılttığı için bir şey diyemiyorum maalesef .en iyisi kan testi yaptırmak .hakkınızda hayırlısı olsunn

Adetime dört gün var Fakat dün yaptığım testi bir kenara atmıştım silik çizgi çıkmış bugün baktığımda bariz belli. Sabah tekrardan yaptım bu sefer aradan yarım saat geçtikten sonra tekrar silik çizgi daha çıktı fakat eskisi kadar belirgin değil
F2B6BC0C-28A5-487F-A341-2ED7D52639FD.webp

Kızlar şuna bakarmısınız ümitlenmek istemiyorum

Eklentiler

• 20210914_190321.webp
    20210914_190321.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 95
Back
X