- 28 Şubat 2021
- 304
- 202
- 23
- 29
- Konu Sahibi Masal140920
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken henüz beta artışının stresine girmeyin tavsiyem , adetiniz geçsin öyle verin kan testiniÇok teşekkür ederim peki kan testi vereyim mi erken mi
şuan için var gözüküyor inşallah negatife dönmez çoğu kadın kimyasal gebelik yaşar ancak erken test yapanlar bunu farkedebilir genelde sağlıkla ilerlesin inşallahPeki böyle olup sonra negatife döner mi ?
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için inşallah negatife dönmez kan testi için erken diye yapmak istemiyorum gebelik testiyle takip edeceğim artıkşuan için var gözüküyor inşallah negatife dönmez çoğu kadın kimyasal gebelik yaşar ancak erken test yapanlar bunu farkedebilir genelde sağlıkla ilerlesin inşallah
bencede erken ama siz dikkat edin ağır kaldırmayın ağır iş yapmayın bu süreçte inşallah dönmez sağlıkla kucağınıza alırsınızÇok teşekkür ederim geri dönüşünüz için inşallah negatife dönmez kan testi için erken diye yapmak istemiyorum gebelik testiyle takip edeceğim artık
İnşallah çok teşekkür ederim dikkat edeceğim zaten birşey yaparken ya varsa diye düşünüyorum süreklibencede erken ama siz dikkat edin ağır kaldırmayın ağır iş yapmayın bu süreçte inşallah dönmez sağlıkla kucağınıza alırsınız
4 Eylül yumurtlama günüm 24 Ağustos da adet olmuştumYumurtlama gununuz ve son adet tarihiniz ne zaman
Bence ozaman hamilesiniz. Çünkü 13 gun gecmis yumurtlama uzerinden çizginiz belli.4 Eylül yumurtlama günüm 24 Ağustos da adet olmuştum
İnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim yorumunuz içinBence ozaman hamilesiniz. Çünkü 13 gun gecmis yumurtlama uzerinden çizginiz belli.![]()
Baya var gibi duruyor canım durumdan haberdar et biziEki Görüntüle 3131466
Yumurtlamamın 12. Günü elim ayağım titriyor. Tüm belirtilerimi yazacağım kan vermeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah herşey güzeldirsanırım var değil mi ?
Hayırlı olsun canım. İkinci çizgi kaç dkka içinde çıktı.Kızlar reglime 7 gün var daha sizce gebelik var mı
Benimde 2 gündür silik çıkıyo. Adetime 3 gün varEki Görüntüle 3131466
Yumurtlamamın 12. Günü elim ayağım titriyor. Tüm belirtilerimi yazacağım kan vermeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah herşey güzeldirsanırım var değil mi ?
Kan testi verdim canım hamileyim sende vet istersenBenimde 2 gündür silik çıkıyo. Adetime 3 gün var
Tekrar hayırlı olsun. Negatif çıkıcak diye korkuyorum. Salı günü adet günüm geçmesini bekliyorum. P.tesi tektar test yapıcam oda pozitif çıkarsa salı yada ç.ba kan vermeye giderim.Kan testi verdim canım hamileyim sende vet istersen