Gebelik testi silik

aysen3883

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
83
En iyi cevaplar
1
33
8
22
Selam kizlar adetim 5 gün gecikti tes yapıyorum birkaç saat sonra çok az silik cikiyor ve hepsinde öyle oluyor sizce ne yapmalıyım

Selam kizlar adetim 5 gün gecikti tes yapıyorum birkaç saat sonra çok az silik cikiyor ve hepsinde öyle oluyor sizce ne yapmalıyım
Koyulaşma olmuyorsa kimyasal gebelik olabilir maalesef.. 5 dakikada çıkmıyor mu çizgiler?

Birkaç saat sonra değilde gebelik testinde belirtilen süre içerisinde sonuç vermesi lazım. Bence en sağlamı kan verin sürekli bu şekildeyse

Böyle durumda kan vermeniz önemli bide başka testle deneyin bazısında sonradan çizgiler belirgin olmaya başlıyor

Eklentiler

• IMG_20230305_091809.webp
    IMG_20230305_091809.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 71
Var gibi gebelik bence kan verin heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi ☺️☺️☺️

Kızlar benim de gebelik testim böyle çıktı ama 2 gün önce lan testim 2.31 çıkmıştı yqni negatif kafam çok karıştı
IMG_20230305_141521.webp

Bence olmayan gebelik sonradan da olsa silik çıkmaz. Ben âdete 3 gün kala yaptım negatifti asla sonradan belirmedi. Adet günü yaptığım test pozitif çıktı yani yoksa çıkmaz bencee siz kan verin en iyisi

Back
X