Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımmm hamilesin teste göre barizzz belli net çıkmış kan vermelisin biran öncemerhaba kızlar bugün ilk idrar ile test yaptım heveslenmek istemiyorum sizce hamile miyim ? Biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım İnşaAllah hamileyimdir
Hayırlı olsun canım hamilesinmerhaba kızlar bugün ilk idrar ile test yaptım heveslenmek istemiyorum sizce hamile miyim ? Biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım İnşaAllah hamileyimdir
Canım hayırlı olsun :) benimde ilk böyle çıkmıştı hemen kan ver :)merhaba kızlar bugün ilk idrar ile test yaptım heveslenmek istemiyorum sizce hamile miyim ? Biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım İnşaAllah hamileyimdir
Bata kaç var canım hayırlı olsunmerhaba kızlar bugün ilk idrar ile test yaptım heveslenmek istemiyorum sizce hamile miyim ? Biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım İnşaAllah hamileyimdir
Daha kan testi yaptırmadım salı yaptıracağım biraz daha beklemek istedim ne olur ne olmaz diye reglim 2 gün geciktiBata kaç var canım hayırlı olsun
Yaaa çok heyecanlıyım parsiyel mol gebelik yaşamıştım 1 sene önce kürtaj oldum tekrar denedim umarım bu sağlıklı olurCanım hayırlı olsun :) benimde ilk böyle çıkmıştı hemen kan ver :)
Aayy ağzınız bal yesin İnşaAllah kan testi sonucunu yazarım burayaHayırlı olsun canım hamilesin![]()
İnşaAllah canım benim teşekkür ederim güzel cevabın için kan testini yaptırınca yazarım tekrardanHayırlı olsun canımmm hamilesin teste göre barizzz belli net çıkmış kan vermelisin biran önce![]()
Yaptırdın mı canımAayy ağzınız bal yesin İnşaAllah kan testi sonucunu yazarım buraya![]()
Beta sonuçum 58,50 çıktı kızlar hamileymişimmerhaba kızlar bugün ilk idrar ile test yaptım heveslenmek istemiyorum sizce hamile miyim ? Biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım İnşaAllah hamileyimdir
Gözün aydın canım benim hayırlı olsunYaptırdım beta 58,50 çıktı hamileymişim![]()
Teşekkür ederim İnşaAllah sağlıklı ilerler Rabbim kucağımızı boş bırakmasınGözün aydın canım benim hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederimTebrik ederim.ben regl oldum.öncesinde yaptığım teşstlerde silik çizgi nasıl çıktı testte onu çözemedim
Nasibin bu zamanmışTeşekkür ederimolsun birşey olmaz ben de çok denedim bu aya nasip oldu sen içini ferah tut
![]()
İnşallah sağlıkla kucağına al canim benimBeta sonuçum 58,50 çıktı kızlar hamileymişimben bir kere mol gebelik yaşadım o kadar tedirginim ki Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı olur İnşaAllah
darısı isteyen bekleyen herkese olsun Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
![]()