E eceyyae Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 110 106 23 26 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi eceyyae #1 Kızlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamileyim ama doktora gitmeye korkuyorum sizce kaç haftalıktır adetime 2 gün var daha Eklentiler A0F6FBFC-B7EA-45BB-A84C-EC8A17B747E2.webp 12,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamileyim ama doktora gitmeye korkuyorum sizce kaç haftalıktır adetime 2 gün var daha
C Cotto Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 553 645 23 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi eceyyae #2 eceyyae .!.: Kızlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamileyim ama doktora gitmeye korkuyorum sizce kaç haftalıktır adetime 2 gün var daha Genişletmek için tıkla... Saglikla ilerlesin insallah son adet tarihinize Göre hesaplayabilirsiniz
eceyyae .!.: Kızlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamileyim ama doktora gitmeye korkuyorum sizce kaç haftalıktır adetime 2 gün var daha Genişletmek için tıkla... Saglikla ilerlesin insallah son adet tarihinize Göre hesaplayabilirsiniz
Islak kek Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Aralık 2021 876 1.435 63 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi eceyyae #3 eceyyae .!.: Kızlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamileyim ama doktora gitmeye korkuyorum sizce kaç haftalıktır adetime 2 gün var daha Genişletmek için tıkla... Son adetin ilk gününden itibaren hesaplayın biz net kaç haftalık bilemeyiz. Adet tarihinden de zaten tahmini oluyo
eceyyae .!.: Kızlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamileyim ama doktora gitmeye korkuyorum sizce kaç haftalıktır adetime 2 gün var daha Genişletmek için tıkla... Son adetin ilk gününden itibaren hesaplayın biz net kaç haftalık bilemeyiz. Adet tarihinden de zaten tahmini oluyo
E eceyyae Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 110 106 23 26 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi eceyyae #4 Teşekkür ederim hesaplayınca 4 haftalık gözüküyor son adet tarihinden
E en_minik Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2014 26 54 88 İstanbul 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi eceyyae #5 eceyyae .!.: Teşekkür ederim hesaplayınca 4 haftalık gözüküyor son adet tarihinden Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Korkunun ecele yararı yok. Doktorunuza gidiniz : )
eceyyae .!.: Teşekkür ederim hesaplayınca 4 haftalık gözüküyor son adet tarihinden Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Korkunun ecele yararı yok. Doktorunuza gidiniz : )