Mutlaka tekrarlicam al bi markasi insallah pozitifdir yaPozitif gibi ama bu marka yanıltabiliyo sabah tekrarla bence
Insallah ama olmasa hic cikmazdi dimiBenim 6 gün geciktiğinde 1sn bile sürmeden 2 kırmızı çizgi çıkmıştı. Burda çok net çizgi yok. Yeni döllenmiş olabilir. Biraz daha bekle ya da kan testi yaptır canım.. İnşallah hamilesindir.
İnşallahMutlaka tekrarlicam al bi markasi insallah pozitifdir ya
İnşallahBaşka marka bulabilirsen başka al bebetime ve albi yanıltabiliyo
6 gün gecikmeye göre çok silik canım belki geç döllenmedir. İnşallah bebeğin seninledirOlmasa hic cikmazdi ama dimi bilmiorum ilk kez bu cizgiyi gordum
Anladim ts ederim umarim vardir6 gün gecikmeye göre çok silik canım belki geç döllenmedir. İnşallah bebeğin seninledir
Yâni 6 gün gecikmeye göre yok gibi dedim ya normalde çift çizgi anında çıktı bendeInsallah ama olmasa hic cikmazdi dimi
Sanirim ewt yok 1.6 yazio kanda yani kesin yok yine baska bahara kaldi nasip ts ederimYâni 6 gün gecikmeye göre yok gibi dedim ya normalde çift çizgi anında çıktı bende
İnşallah öylesindir.. ❤
Ama kan testi yaptirdim bugun 1.6 cikti doktor yok dedi yani yok nasip eski kanlara bktim 0.1 di ama 5 uzeri olmasi gerekiomus var olmasi icin.Geç döllenme olbılır benım gecikme olmadan regl günü kıpkırmızı iki çizgi vardı .
Evet bu değer gebelik yok dmek.Ama kan testi yaptirdim bugun 1.6 cikti doktor yok dedi yani yok nasip eski kanlara bktim 0.1 di ama 5 uzeri olmasi gerekiomus var olmasi icin.
Insallah ya nasip rabbim isteyen herkeze sagliklik hayirli evlat nasip etsinEvet bu değer gebelik yok dmek.
Diğer ay nasip olur inşallah ..
Amin isteyen herkese inşallahInsallah ya nasip rabbim isteyen herkeze sagliklik hayirli evlat nasip etsin
İnşallah bi daha ki Ay hamiş olursun sendeSanirim ewt yok 1.6 yazio kanda yani kesin yok yine baska bahara kaldi nasip ts ederim
Insallah ya gerci hala adet olmadim ama umarim yakin zamanda guzel hber bende alirim ts ederim cnm bnmİnşallah bi daha ki Ay hamiş olursun sende
Testi tekrarlayın.
Sonrasında da kan tahlili yaptırın derim.
Ay ne güzel heyecanlar bunlar, ben kendi hamileliğimi anımsadım birden.
Çocuk bakmak bu kadar zor olmasa ve meşakatli olmasa, 3. çocuğu da isterdim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?