• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi sizce ne zaman yapılmalı?

tibitii

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
163
71
298
31
Erken gebelik testi aldım az önce 7 aydır deniyoruz ama şuan yapmak istemedim belki yanlış sonuç verir diye sizce yarın ilk idrarlamı yoksa sonrasında mı yapayım birde ben çok sık tuvalete giden biriyim hep böyleydm psikolojik mesela sabah 5 gittim diyelim 8 de yapsam dogru sonuç alır mıyım?

Erken gebelik testi aldım az önce 7 aydır deniyoruz ama şuan yapmak istemedim belki yanlış sonuç verir diye sizce yarın ilk idrarlamı yoksa sonrasında mı yapayım birde ben çok sık tuvalete giden biriyim hep böyleydm psikolojik mesela sabah 5 gittim diyelim 8 de yapsam dogru sonuç alır mıyım?
markası duratest

Gecikme var mı dongu de

yok cumartesi adet olucam ama kasıklarımda batma birde sürekli mide özsuyum agzımda normalde çokta yesem midem bulanmaz pis bogazımdır bugun en sevdigim tatlıyı yiyemedim şüphelendim

Back
X