Bozulmuş gibi ama çizgi kısmı belirgin. Bilemedim bende. Yarın bence tekrarlayın testiKizlar emin olamiyorum adetime 3 gun var bu cizgi hemen cikti ama yanlari dağıldı 4.5 damla yaziyordu uzerindekine uydum ama sizden de yorum almak istiyorum yapali daha toplam 20 dakika olmamıştır bu cizgide hemen cikti kuruma cizgisi falan olamaz degil mi heyecanlanamiyorum bile yaaa
Bence var, sabah tekrar edin yine de, inşallah daha koyu cıkarKizlar emin olamiyorum adetime 3 gun var bu cizgi hemen cikti ama yanlari dağıldı 4.5 damla yaziyordu uzerindekine uydum ama sizden de yorum almak istiyorum yapali daha toplam 20 dakika olmamıştır bu cizgide hemen cikti kuruma cizgisi falan olamaz degil mi heyecanlanamiyorum bile yaaa
Çizgi var ama dağılmış yarın ilk idrarla tekrar yapKizlar emin olamiyorum adetime 3 gun var bu cizgi hemen cikti ama yanlari dağıldı 4.5 damla yaziyordu uzerindekine uydum ama sizden de yorum almak istiyorum yapali daha toplam 20 dakika olmamıştır bu cizgide hemen cikti kuruma cizgisi falan olamaz degil mi heyecanlanamiyorum bile yaaa
Canim 12.60 cikti beta suan bir sey denilmiyor var gozukuyor ama 2 gun sonraki artisa bakilmasi gerekiyormuş sabirla bekleyecegiz bakalimTesti tekrar et . İnşallah vardır bize de unut olsun
Beni hic tanimadiginiz halde ne guzel dua etmissiniz Allah im razi olsun rabbim gonlunuzdekileri en guzel sekilde yüreğinize sersin insaAllahSabah tekrar yapmalısın. İçimden ses diyor ki Gebe kesin.. Allahım insallah gebesindir.
Tanımam önemli değil Biz aynı ümmetin kardeşiyiz Allahım Hayırlı saglıklı gebelik ler versin...Beni hic tanimadiginiz halde ne guzel dua etmissiniz Allah im razi olsun rabbim gonlunuzdekileri en guzel sekilde yüreğinize sersin insaAllahgebelik cok yeni gözüküyor artisa bakilacak insaAllah artar
Var gibi.. benimde adetime 3 gün vardi be erken test negatif cikti... Insalllaaahhh hamilesindirKizlar emin olamiyorum adetime 3 gun var bu cizgi hemen cikti ama yanlari dağıldı 4.5 damla yaziyordu uzerindekine uydum ama sizden de yorum almak istiyorum yapali daha toplam 20 dakika olmamıştır bu cizgide hemen cikti kuruma cizgisi falan olamaz degil mi heyecanlanamiyorum bile yaaa
Hayırlı olsun ❤ kaçıncı günde beta hcg baktirdinizKizlar emin olamiyorum adetime 3 gun var bu cizgi hemen cikti ama yanlari dağıldı 4.5 damla yaziyordu uzerindekine uydum ama sizden de yorum almak istiyorum yapali daha toplam 20 dakika olmamıştır bu cizgide hemen cikti kuruma cizgisi falan olamaz degil mi heyecanlanamiyorum bile yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?