- Konu Sahibi beautiful11
merhaba arkdaşlar dün bi arkdaşımız kürtaj ile ilgili bi konu açmıştı onu okuyunca korkularım yine başladı iki günde psikoljim bozuldu ben 1.5 yıl önce bi hastanede gebelik test yaptırmıştım sonuç negatif konumu okuyunca beni yargılamayın lütfen niye yaptrdğımı açıklıyorum ben çok takınlı bir insanım bulaşmayla hamile kalındığını duymuştum annemden uyarmıştı beni dikkat et falan diye internnete araştırdım vardı bunu öğrendiğimden beri paranoyak bi haldeyimm ne zaman adetim çok geçikse bi yerden bişey bulaştı demeye başlıyorum bir zaman 2 ay adet olmadım kafayı yiyecektm en sonunda doktora gittim anlattm o da test yaptı kimseye söyleyemiyorum nişanlıma da söylesem kesin yanlış anlıycakkk inanmaz ki..pozitif sonuçların gözüktüğü söyleniyr forumda ya bnm kide gözükür mü doktor pat diye sen eskiden de test yaptrmışşsın der mi yani gözükür mü başka bir hastane de bnm bütün kan testlerim hormon ya da gebelik??bunu demesi de biraz saçma ama çk korkuyorum.lütfen bilgisi olan arkadar bana yardım edin yapmadığım şeylerin pişmanlıüını çekyrmm
((((((((

Son düzenleyen: Moderatör: