gebelik testi sonucu negatifse gittiğim başka hastane eski testlerimi görebilirmi??

beautiful11

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
65
0
16
Denizli
merhaba arkdaşlar dün bi arkdaşımız kürtaj ile ilgili bi konu açmıştı onu okuyunca korkularım yine başladı iki günde psikoljim bozuldu ben 1.5 yıl önce bi hastanede gebelik test yaptırmıştım sonuç negatif konumu okuyunca beni yargılamayın lütfen niye yaptrdğımı açıklıyorum ben çok takınlı bir insanım bulaşmayla hamile kalındığını duymuştum annemden uyarmıştı beni dikkat et falan diye internnete araştırdım vardı bunu öğrendiğimden beri paranoyak bi haldeyimm ne zaman adetim çok geçikse bi yerden bişey bulaştı demeye başlıyorum bir zaman 2 ay adet olmadım kafayı yiyecektm en sonunda doktora gittim anlattm o da test yaptı kimseye söyleyemiyorum nişanlıma da söylesem kesin yanlış anlıycakkk inanmaz ki..pozitif sonuçların gözüktüğü söyleniyr forumda ya bnm kide gözükür mü doktor pat diye sen eskiden de test yaptrmışşsın der mi yani gözükür mü başka bir hastane de bnm bütün kan testlerim hormon ya da gebelik??bunu demesi de biraz saçma ama çk korkuyorum.lütfen bilgisi olan arkadar bana yardım edin yapmadığım şeylerin pişmanlıüını çekyrmm:(((((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
başka bir hastanede Gözükmez, zaten doktor da sana öyle bişey demez, doktorlar hastalarının tıbbi bilgilerini saklamakla sorumlular

merhaba arkdaşlar dün bi arkdaşımız kürtaj ile ilgili bi konu açmıştı onu okuyunca korkularım yine başladı iki günde psikoljim bozuldu ben 1.5 yıl önce bi hastanede gebelik test yaptırmıştım sonuç negatif konumu okuyunca beni yargılamayın lütfen niye yaptrdğımı açıklıyorum ben çok takınlı bir insanım bulaşmayla hamile kalındığını duymuştum annemden uyarmıştı beni dikkat et falan diye internnete araştırdım olabilirmiş bunu öğrendiğimden beri paranoyak bi haldeyimm ne zaman adetim çok geçikse bi yerden bişey bulaştı demeye başlıyorum bir zaman 2 ay adet olmadım kafayı yiyecektm en sonunda doktora gittim anlattm o da test yaptı kimseye söyleyemiyorum nişanlıma da söylesem kesin yanlış anlıycakkk inanmaz ki..pozitif sonuçların gözüktüğü söyleniyr forumda ya bnm kide gözükür mü doktor pat diye sen eskiden de test yaptrmışşsın sonuç negatifmiş der mi yani gözükür mü başka bir hastane de bnm bütün kan testlerim hormon ya da gebelik??bunu demesi de biraz saçma ama çk korkuyorum.lütfen bilgisi olan arkadar bana yardım edin yapmadığım şeylerin pişmanlıüını çekyrmm:(((((((((

pardon ama nereden bulaşacaktı? ayrıca öyle bulaşmayla hamile mi kalınır yahu.. olsa olsa nişanlındandır.. ha öyle bir münasebetimiz yok diyorsan hamile kalman imkansız

Komikk olmayınnn ,ne diycek doktor. bakın sizzz taaaaa 1,5 yıl önce test yaptırmışsınız gebelik testi o olumsuz çıkmış ama
bu olumlu hadii iyisinnn mi diycekkkkk..
Böyle bişey olmaz tabikii. ama siz bu paranoyalar ile kendi kendinizi yiyip bitirirsenizzz o başka...
Bu arada testi yaptırdığnızda nişanlınızdan başkasımı vardı hayatınızda anlayamadımmm. Gerçi durum bunu gösteriyor ...

bulaşmak???

birinin yeni boşaldığı yere çıplak oturarak mı?:52:

fantezi falan mı bu:52:

Son düzenleme:
bence gozukmez 3 dogumumda yurtdisinda oldu ama hamilelik testler tedaviler fln iki kizimdada turkiyede oldu tatilde ogrendim hamile oldugumu ve gece kac kez hastanelik oldum hep farkli hastane gezdim hep yeniden test hatta ustune basa basa elimde kagit oldugu halde baska hastanenin sonuclari bizi ilgilendirmiyor dediler biz kendimiz yapacagiz testleri asla Kabul etmiyoruz baska hastanenin kan idrar testlerini dediler bence soylemezler cunku sacma olur gecmisdeki test yaptirmisin fln mantikli aciklamasida yok zaten

bızım bır gelınımız paranoyakca teyzemın kızını buna gunlerce ınandırmıs sonucunda 21 yasındakı kuzenım 23 yasındakı ben hastaneye gıdıp test yaptırmak zorunda kalmıstık
yanı vr boyle ınsanın aklına sokanlar :48:

Yanlış anlama güzelim..dünde "kürtaj"ile ilgili bi konu açmışsın,"arkadaşım"için diye,bugünde bu konu??bence sen şu iki konuyu birleştirip bize başından geçenleri anlatırsan,sana daha iyi fikirlerimizi yazarız oki?

Yanlış anlama güzelim..dünde "kürtaj"ile ilgili bi konu açmışsın,"arkadaşım"için diye,bugünde bu konu??bence sen şu iki konuyu birleştirip bize başından geçenleri anlatırsan,sana daha iyi fikirlerimizi yazarız oki?

değil mi yani???
bulaşmak falan,komik oluyor böyle.

Herkes evli ve tecrübeli olmayabiliyor
Bence konu sahibi arkadaşla dalga geçmek yerine yardımcı olabilmeliyiz
Öncelikle yaptığın bütün testler, ameliyatlar hatta kullandığın ilaçlar araştırılırsa görünür evet geçmişinde, doktorunda zaten kayıtlı olarak var ve Türkiye maalesef bu konuda insanın özel yaşımının gizliliğine çok kolay tecavüz edilebilecek bir ülke.
Ama annen neden böyle bir şeyi araştırma gereği hissetsin durduk yere? Diyelim ki araştırdı, sen de açıklarsın anne böyle böyle ben henüz çok bilgili değilim bu konuda, içimde bir şüphe oluştu, evhamlandım, yaptırdım. Bu kadar basit.
Zaten sana güvenen, seni tanıyan bir nişanlın ve annen varsa, neden inanmasınlar?

Kusura bakmayın kızlar..konular birbiriyle bağlı gibi geldi bana:26: onun için yazdım..değilsede konu sahibinden özür dilerim.

Herkes evli ve tecrübeli olmayabiliyor
Bence konu sahibi arkadaşla dalga geçmek yerine yardımcı olabilmeliyiz
Öncelikle yaptığın bütün testler, ameliyatlar hatta kullandığın ilaçlar araştırılırsa görünür evet geçmişinde, doktorunda zaten kayıtlı olarak var ve Türkiye maalesef bu konuda insanın özel yaşımının gizliliğine çok kolay tecavüz edilebilecek bir ülke.
Ama annen neden böyle bir şeyi araştırma gereği hissetsin durduk yere? Diyelim ki araştırdı, sen de açıklarsın anne böyle böyle ben henüz çok bilgili değilim bu konuda, içimde bir şüphe oluştu, evhamlandım, yaptırdım. Bu kadar basit.
Zaten sana güvenen, seni tanıyan bir nişanlın ve annen varsa, neden inanmasınlar?

Dalga geçmek için yazmadım,yanlış anladınız..sanırım tepki almaktan çekindiği için,farklı başlık ve nick le konu açmış arkadaş diye düşündüm..konuları birleştirip yazsa,daha yardımcı olabiliriz diye düşündüm.

konu sahibi kişinin gerçek anlamda fazla iyi niyetli ve temiz olduğunu düşünüyorum.aksi halde durup dururken biyerden yada birinden bulaşarak hamile kalınmayacağını bilirdi sanırım.buarada hastanelere de boşu boşuna para vermesine gerek yok.illa test yapmak isterse eczanede satılan gebelik testleri de %95-%99 arasında doğru sonuç veriyor.hemde 2 tl ile 5 tl arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

hep bu saçma şehir efsaneleri yüzünden bu hale geliyor insanlar..lise de kızlar arasında çok konuşulurdu böyle şeyler;yok biri hamamda hamile kalmış yok biri wc de hamile kalmış...spermler sıçrayıp taa oradan kadına ulaşacak ve hamile kalacak mümkün mü bu? bulaşma yoluyla hamile kalma diye birşey olmaz..

soruya gelince doktorların böyle bilgiler vereceğini sanmıyorum.

ya herkes çok iyi niyetli ya da ben fazla fesatım.

otobüste ,dolmuşta birilerinin sperminden hamile kalınabileceğini düşünen bir insan fellik fellik kızlık zarı diken doktor aramaz

herhalde.:26:

ha onun da kendi farkında olmadan dış mihraklar tarafından bozulmuş olduğunu düşünüp kimlik bilgisi almadan ameliyat eden

doktorlara bakıyorsa bu kadarı beni gerçekten aşar.:47:

hep bu saçma şehir efsaneleri yüzünden bu hale geliyor insanlar..lise de kızlar arasında çok konuşulurdu böyle şeyler;yok biri hamamda hamile kalmış yok biri wc de hamile kalmış...spermler sıçrayıp taa oradan kadına ulaşacak ve hamile kalacak mümkün mü bu? bulaşma yoluyla hamile kalma diye birşey olmaz..

soruya gelince doktorların böyle bilgiler vereceğini sanmıyorum.

Nasıl bir paranoyaysa artık, bekaret zarı içinde vardı böyle efsaneler, sert zemine oturma yırtılır falan diye, sivilce mi bu patlasın...

Konu sahibi siz hiç cinsel ilişkiye girmeden hamile kalan duydunuz mu? (kısırlık tedavilerindeki tıbbi işlemler hariç)

Böyle şeylere inanıp kendinizi boş yere sıkıntıya sokuyorsunuz. Cinsel hayatı olmayan birinin adet günüm gecikti diye hastanelere kadar gidip hamilelik testi yaptırması paranoyanın dibi, yapmayın bunu kendinize...

Son düzenleme:

Bana da işin içinde başka şeyler varmış gibi geldi...

bende okurken böyle muhabbetler var gazetede de çıkmıştı hamamda hamile kaldı falan diye yazmayı düşünmüştüm konu sahibinin korkusunu anladığımı belirticektim ama nedense eski konularına bir bakayım dedim ,zar dikimi ile ilgili böyle bir mesajını gördüm,
Merhaba geçmiş olsun hasibe2727 doktorunuz garanti verdi mi ve yaklasimi nasıldı size karşı ? Kayt alinyr derken kimlik mi istiyor gokcen hanim..cewp werr senz sevinrm...

ne yaşanmış ne bitmiş ilgilenmiyor sorgulamıyorum ,yalnız benim takıldığım konu böyle bir durum varsa dürüstce yazmalı insan dalga geçer gibi bulaşmıştır diye takıntım var diyip başka bi yerde zar dikimi ile ilgili kaygıları olan mesajlar görmek bana garip geldi.konu sahibi arkadaşım herkes hepimiz bişey yaşayabiliriz bunu açıklamakta istemeyebiliriz bari bulaşmıştır kalırım korkusu var diye birşey söylemeyin komik oluyor

Back
X